sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

On comprar una cadira salvaescales a Madrid

Vius a Madrid i necessites comprar una cadira salvaescales? A Válida sin barreras podem ajudar-te!

 

El concepte d'Accessibilitat Universal neix amb l'objectiu d'aconseguir una inclusió real i la vida autònoma de qualsevol persona. Així mateix, cobra especial importància per a les persones majors o amb discapacitat que poden veure's excloses de la societat per culpa d'una falta d'accessibilitat.

Disposar d'un entorn sense barreres arquitectòniques permet que tots puguem gaudir d'una millor qualitat de vida i una major seguretat.

Per això, a Válida sin barreras treballem per a aconseguir un entorn adaptat, sense limitacions de mobilitat i integrador.

 

Millorar l'accessibilitat a la teva casa a Madrid

 

Si el teu habitatge de Madrid, comunitat o local no és accessible, en Válida sin barreras podem ajudar-te.

Disposem d'una àmplia selecció d'ajudes salvaescales que permeten adaptar-se a qualsevol necessitat i entorn.

A l'hora de triar un salvaescales per a la llar, sorgeixen molts dubtes respecte a quina ajuda és l'adequada per a la meva situació.

En aquest sentit, un tècnic de Válida sin barreras pot proporcionar-los tota la informació necessària. Si l'usuari ho desitja, el nostre professional pot anar al lloc d'instal·lació per a realitzar un estudi a mesura, sense cost ni compromís. Al final de la visita, li lliurarà un pressupost del salvaescales.

 

”comprar

 

Cadires salvaescales a Madrid per a particulars

 

Les cadires salvaescales o elevadores són l'ajuda perfecta per a instal·lar en llars. Això és pel fet que ocupen poc espai i poden adaptar-se a gairebé qualsevol tipus d'escala. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem d'una gran varietat de models personalitzables que permeten la seva instal·lació a:

  •  Escales de trams rectes.
  •  Escales corbes o en espiral.
  •  Escala en interior.
  •  Escales en intempèrie.

Es tracta d'una solució que permet baixar i pujar escales d'una manera còmoda i evitant qualsevol possible accident. És ideal per a persones amb mobilitat reduïda o majors que ja no tenen la mateixa agilitat que anys enrere.

 

T'ensenyem en què consisteix una cadira elevadora a continuació:

 

 

Empresa Válida sin barreras a Madrid. Especialistes en salvaescales

 

Válida sin barreras és una empresa consolidada en el sector de l'accessibilitat. Oferim servei tècnic a tots els municipis d'Espanya incloent Madrid i voltants. Ens ocupem de tot el procés, des d'un assessorament inicial fins a la instal·lació i el manteniment de l'ajuda instal·lada.

Disposem d'un ampli ventall de solucions salvaescales, per a tota mena d'edificis i entorns.

Els més coneguts actualment són: les cadires salvaescales, les plataformes salvaescales i els elevadors de curt recorregut.

Les plataformes salvaescales, al contrari que les cadires, serveixen per a l'elevació de les persones en cadira de rodes. Així mateix, aquestes ajudes poden integrar un seient abatible per a l'elevació de les persones amb problemes de mobilitat de manera asseguda. Tenen un sistema semblant al de les cadires, el qual la plataforma segueix el recorregut de la guia situada en la pròpia escala.

En el cas dels elevadors verticals, són mecanismes que funcionen amb un motor elèctric. Permeten pujar i baixar desnivells de fins a 3 metres. No sols són útils per a persones amb discapacitat, també poden ajudar a persones que van carregades o simplement per comoditat.

Tant les plataformes elevadores com els elevadors verticals s'acostumen a instal·lar en comunitats de veïns, locals com a restaurants, botigues, oficines, etc. També poden instal·lar-se en habitatges particulars.

Per a contactar amb nosaltres, pots fer-ho trucant al telèfon 900 414 000 o enviant un missatge a [email protected]. T'atendrem com més aviat millor. Amb les ajudes de Válida sin barreras, podràs gaudir d'un entorn adaptat i accessible, a l'abast de tots.

 

Preu dels salvaescales a Madrid?

 

Per a saber quin és el preu d'un salvaescales, han de tenir-se en compte diversos factors. Aquestes ajudes es fabriquen a mesura, per la qual cosa el cost final pot ser molt diferent en cada escala.

Conseqüentment, no és el mateix realitzar una instal·lació en un tram d'escales recte que en un corb, o en interior o intempèrie.

La fabricació d'una guia recta sempre és més fàcil i ràpida que la corba. En el segon cas, el preu serà major que el de l'escala recta.

També determinarà el preu el recorregut o distància a salvar. Naturalment, a més recorregut major serà el cost.

Si la instal·lació ha de realitzar-se en exterior, el preu també es veurà incrementat. Això és perquè els materials per a intempèrie han de resistir a les inclemències del temps.

Finalment, també canviarà el preu final depenent del model de cadira salvaescales. Cada tipus té diferents particularitats, opcionals i extres. Alguns d'aquests elements poden ser: Possibilitat de canviar el color de la cadira i guies, gir automàtic, tram articulat al final de la guia, etc.

Per això, des de Válida sin barreras sempre recomanem la visita d'un tècnic expert en accessibilitat. T'oferirà un estudi gratuït, assessorament i un pressupost a mesura i sense compromís.

 

”silla

 

Exemples reals d'instal·lacions de cadires salvaescales i elevadors en la comunitat de Madrid

 

T'ensenyem alguns exemples d'instal·lacions realitzades per Válida sin barreras en la comunitat de Madrid.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu