sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Opinions sobre Válida sin barreras: Què diuen els seus clients?

Quines opinions tenen els clients sobre Válida sin barreras?

La missió de Válida sin barreras és oferir productes i serveis d'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a cada usuari. Per això, el seu principal objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones, fent-la més fàcil i segura.

Compta amb un equip multidisciplinari de més de 60 tècnics, enginyers, arquitectes i professionals al servei de les persones que s'encarreguen de buscar les millors solucions per a la supressió de qualsevol barrera arquitectònica, fins i tot en les situacions més complicades.

 

 

T'expliquem algunes opinions de casos reals amb els quals ens hem trobat:

 

 

Opinions sobre Vàlida sense barreres:

 

 

Pedro Álvarez (Oviedo)

“Demanem pressupostos a diferents empreses per a trobar una solució a una escala molt complicada: amb sol 64 cm de pas, empinada i a més sense poder causar intrusió en el replà inferior. Cap de les empreses disposava d'un pujaescales que s'adaptés a aquestes característiques, fins que va venir José, el tècnic de Válida sin barreras, i ens va proposar un model de cadira que avui dia ens funciona a la perfecció. Moltes gràcies!”

 

Pedro Ocaña (Madrid)

“Cada vegada em costava més pujar i baixar al pati que tenim a la nostra casa. Al ser en exterior, no sabíem si hi hauria alguna solució. Válida sin barreras ens va ensenyar les seves cadires salvaescales per a exterior i al poc temps i sense fer obres, ja teníem la nostra cadira a punt. Estem molt content amb ells, són molt professionals i atents. Ha quedat molt bé. Ho recomano!”

 

Mónica Rodríguez (Cantàbria)

“La meva filla té paràlisi cerebral i per això es desplaça en cadira de rodes. A la nostra comunitat de veïns hi ha uns graons en l'entrada, just abans d'arribar a l'ascensor, per això, col·loquem unes rampes de manera provisional. Cada vegada que volia pujar a la meva filla fins a arribar a l'ascensor, havia d'agafar corredissa, i al final de la rampa acabava gairebé sense força als braços pel sobreesforç que m'implicava. Ara, i gràcies a la instal·lació de la plataforma de Válida sin barreras, ja pot pujar i baixar les escales sense cap esforç. Ens ha canviat la vida!”

 

 

Concha Jaime (València)

“Abans de conèixer aquesta empresa, ens havíem plantejat la possibilitat de mudar-nos de casa. Ara, gràcies a la cadira salvaescales de Válida sin barreras puc continuar vivint a la meva casa sense necessitar ajuda de ningú per a pujar i baixar les escales. Ja no tinc por a caure per les escales. Una tranquil·litat per a mi i per a la meva família”.

 

Antonio Subiñà (Barcelona)

“Després d'una operació de maluc, no podia pujar les escales que hi ha abans d'arribar a l'ascensor del meu bloc. Válida sin barreras va instal·lar un elevador en l'entrada de l'edifici, va genial per a arribar fins a l'ascensor sense pujar a peu. Ara els veïns també ho utilitzen per a pujar la compra i fins i tot al carrito del bebè. Molt content amb l'empresa”.

 

Ana Ortiz (Saragossa)

“Volíem una cadira pujaescales que no ocupés espai en la planta inferior. Válida sin barreras ens va ensenyar un model que tenia un tram de guia plegable per a evitar la intrusió quan no utilitzem la cadira. La instal·lació va quedar perfecta i el meu marit i jo podem pujar sense problemes les escales de la nostra casa. A més, la instal·lació va ser molt ràpida, neta i el tracte va ser molt bo”.

 

Alejandro Ramírez (Màlaga)

“Tenim un local al centre de la ciutat on la gent en cadira de rodes es queixava que no podien accedir per culpa d'un graó que tenim a l'entrada. Per normativa, no podíem posar cap solució que causés intromissió a la vorera perquè és un lloc de pas públic. Per sort, Válida sin barreras ens va proposar posar una rampa automàtica que al plegar-se, queda dins de l'esglaó, sense ocupar espai addicional i realitzant la mateixa funció de graó. No pensàvem trobar una solució millor. Molt contents!”

 

 

“La teva opinió ens ajuda a créixer”

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu