sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Organitzats 2011

reconeixement de la persona amb discapacitat

És el reconeixement de la persona amb discapacitat en un marc de no discriminació i de normalització social, per a aconseguir la seva integració social. 200 persones amb discapacitat de 6 punts d'Extremadura a través de la posada en valor de les seves capacitats.

A partir de la realització d'un taller de creació digital elaborat amb fotografies i frases aportades per les persones amb discapacitat participants de diferents centres i localitats es presenta aquesta Agenda Digital.

Mes a mes, i durant 366 dies i 52 setmanes les persones amb discapacitat posen l'accent en allò que “SI” poden fer, augmentant la imatge positiva que la resta de la ciutadania tenim d'ells i elles, i ens demostres les seves capacitats, més enllà de les seves limitacions.

És una iniciativa de la Fundació Igualtat Ciutadana, finançada per la Diputació de Badajoz a través de la convocatòria 2011 d'Acció Social, de reconeixement de la persona amb discapacitat en un marc de no discriminació i de normalització social, per a aconseguir la integració social de les persones amb discapacitat: accessibilitat, inserció laboral, dona i discapacitat.

Agraïm a les més de 200 persones de les quals 12 com Ana Mª, Mariano, Domingo, Esperanza, Javier, Juliol, Remedios, Isidro, Joaquín, Ricardo, Timoteo, MªBelén han participat en la iniciativa. Centre Ocupacional, Centre de Dia i Col·legi d'Educació Especial Aprosuba2 (Almendralejo), Centre Ocupacional “Proserpina” (Mèrida), Centre Especial d'Ocupació “L'Alzina” (Mèrida), Centre Ocupacional, Centre de Dia i Centre Especial d'Ocupació Aprosuba1 (Zafra), Centre Ocupacional i Centre de Dia Aprosuba5 (Jerez de los Caballeros).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu