sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Pàdel i hotels de luxe adaptats

Com en casi tots el tornejos que he realitzat, tot comença el dijous a la tarda, preparant l’equipatge i repassant una i altra vegada que no se m'oblidi res que em pugui fer falta el cap de setmana. Roba, raquetes, mòbil, carregador, les dues cadires de rodes… I després com pujar-ho i baixar-ho del cotxe.

Aquesta vegada es tractava del Torneig Nacional Self Planet a Barcelona. Vam tenir un temps espectacular i amb la calor no podia oblidar-me del banyador. L'organitzador del torneig va tenir el detall d'avisar-nos via whatsapp que inauguraven la piscina en el club SlamPadel, un dels millors clubs esportius que he vist. Les seves instal·lacions estan adaptades completament per a les persones que utilitzen cadira de rodes. Fins i tot l'entrada a la pista de pàdel té la mesura corresponent per entrar amb la cadira de joc per la porta. El detall s'agraeix molt, ja que normalment hem de treure una roda per poder entrar a la pista.

Pel que fa a l'hotel on vam estar allotjats la meitat dels padelistes, que dir..... es tractava del luxós Hotel Barcelona Golf Resort & Spa, de quatre estrelles i totalment adaptat. Normalment, els complexos hotelers i les pistes més espectaculars no tenen en compte la necessitat d'oferir espais accessibles. En aquest cas, l'hotel és tot un exemple d'accessibilitat i disseny inclusiu.

Respecte el torneig, estem molt contents amb el resultat i donar l'enhorabona a l'organització per l'excel·lent plantejament de la jornada. La suma de pàdel i hotels de luxe accessibles va ser excel·lent, sent tot un referent i exemple per a la resta de competicions.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu