sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Paola Antonini: la influencer ens demostra que mai t’has de donar per vençut

El 2015 Paola Antonini va patir un accident que li va canviar la vida per sempre. Una conductora beguda va impactar contra ella mentre estava ficant les maletes al seu cotxe. A l'hospital, els metges van haver d'amputar la seva cama esquerra. Lluny de donar-se per vençuda, la brasilera de 24 anys ha decidit veure la part positiva d'aquest accident: que està viva.

Amb una pròtesi biònica ha decidit enfrontar-se a la seva nova vida d'una manera optimista i gaudint de tot el que fa. S'ha convertit en una influencer amb més de dos milions de seguidors a Instagram, a més, proporciona xerrades de motivació i ajuda a les persones que tenen pròtesi. Paola també s'ha convertit en una referent de moda per als seus followers.

Des d'aquest accident, valora molt més tot el que l'envolta, porta una vida molt activa i esportista, col·laborant amb associacions de persones que es troben en una situació similar a la seva. El seu pla a llarg termini és fundar una ONG per ajudar a persones que no disposen de recursos econòmics per adquirir una pròtesi i, alhora, que ofereixi sessions de rehabilitació.

 

Paola ens demostra que veure la vida de manera positiva pot superar qualsevol obstacle.

 

Font: www.lavanguardia.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu