sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Pla per adequar Elche al turisme discapacitat

Pla per adequar Elche al turisme discapacitat

Aquest mes de gener es posarà en marxa una comissió de treball, de manera coordinada amb VisitElche, per a realitzar un pla de turisme inclusiu, i que pugui fer la ciutat atractiva per a les persones amb discapacitat.

En aquesta comissió de treball estaran representades la AETE (Associació d'Empreses Turístiques d'Elx), ADR (Asc. Per el Desenvolupament del Camp d’Elx) i les entitats Fundació ONCE i Minusvàlids en Acció.

VisitElche ha mantingut diverses reunions amb bloguers especialitzats en turisme de discapacitat i ha realitzat un diagnòstic de com es troba la ciutat i quines coses cal millorar.

El turisme adaptat com a nínxol de negoci per a Elx es recull dins del Pla Director de Turisme que marca l'estratègia que segueix VisitElche.

Martínez-Pujalte, alcalde d'Elx, confirma que “hem de treballar en aquesta direcció, ja que hem començat a posar en marxa algunes experiències com la que funciona en el museu paleontològic “les mans que veuen” per a invidents, i començarem a treballar en línies semblants en els diferents museus de la ciutat. Fins i tot la Fundació Orange ens ha ofert la seva col·laboració en aquest aspecte. Treballem per a fer accessible la ciutat dels ciutadans i per a obrir-la a turistes amb qualsevol discapacitat”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu