sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataforma elevadora per a minusvàlids: Tipus, preus i més

Què és una plataforma elevadora per a minusvàlids? En aquest article t'expliquem tot el que necessites saber així com els diferents tipus i preus.

 

Les plataformes elevadores, també dites plataformes salvaescales o elevadors inclinats, estan dissenyades per a salvar desnivells verticals i transportar a les persones en cadira de rodes, encara que també poden ser utilitzades per qualsevol usuari.

Es tracta d'una base estable que es desplacen per unes guies ancorades amb pals a la paret, als graons o rampes.

Això permet suprimir les barreres arquitectòniques de l'entorn, millorar l'autonomia de les persones indistintament de la seva condició i dotar d'accessibilitat qualsevol espai per a la inclusió real de les persones.

 

 

Tipus de plataformes elevadores

 

En el mercat existeixen diferents models de plataformes que s'adapten als diferents emplaçaments, ja sigui en habitatges particulars o comunitats de propietaris, locals, institucions públiques, etc.

En Válida sin barreras disposem de plataformes elevadores per a superar qualsevol tipus de desnivell: escales amb corbes o amb replans intermedis, per a salvar espais reduïts, trams curts o llargs (diverses plantes), fins es poden instal·lar en escales de caragol. A més, aquests elevadors són molt fàcils d'usar i són plegables, per la qual cosa no ocupen espai quan no s'utilitzen. Plataformes elevadores per a trams d'escala rectes:

- Plataforma salvaescales SPATIUM: És un dels models més utilitzats per a dotar d'accessibilitat les botigues, restaurants, portals, locals públics… per ser un model que ocupa poc espai, totalment automàtic i segur.

- Plataforma salvaescales FORTIS: Aquesta plataforma destaca sobretot per la seva gran capacitat de càrrega i per ser molt resistent i fiable, amb components d'alta qualitat i diversos opcionals per a la seva adaptació amb l'entorn.

 

Exemple de plataforma salvaescaleras Spatium instal·lada a comunitat de veïns.

 

Plataformes elevadores per a trams d'escala corbs:

- Plataforma salvaescales DÉCOR: es tracta de la plataforma que causa menor intrusió en l'escala de la seva gamma, permetent la seva instal·lació en interior o intempèrie.

- Plataforma salvaescales SECUR: model amb un motor molt potent i un sistema de tracció patentat mitjançant corrons sobre guies d'acer inoxidable que ho converteixen en una opció versàtil i que s'adequa a qualsevol necessitat.

- Plataforma salvaescales LEIA: Plataforma pujaescales de nova generació molt silenciosa i confortable que compta amb un termini de lliurament especialment reduït.

Aquestes plataformes permeten la seva instal·lació en interior o en ambients d'exterior gràcies als seus materials resistents a les inclemències del temps.

 

Exemple de plataforma salvaescales Décor instal·lada en comerç.

 

També existeixen plataformes elevadores per a salvar petits desnivells que s'adapten a l'entorn passant totalment desapercebudes. Alguns d'aquests models són:

- Plataforma elevadora Minnium: salvaescales retràctil que s'oculta sota el sòl, sent especialment discreta i segura.

- Plataforma elevadora Vigilés:  també serveix per a salvar petits desnivells i s'oculta sota el sòl, ideal per a hotels, botigues o empreses.

- Escala/plataforma Adapto:  aquesta solució es transforma automàticament d'escala a plataforma tan sols prement un botó, ideal per a persones en cadira de rodes.

 

Exemple de plataforma salvaescales Minnium instal·lada a comerç.

 

 

Preus de plataformes elevadores

 

Les plataformes elevadores es fabriquen a mesura i tenint en compte diversos factors, per això, el preu final pot variar molt depenent de la mena d'escala, la longitud a salvar, si la instal·lació és en interior o exterior, així com el model i les seves funcionalitats tècniques.

Per això, el preu exacte el proporciona el tècnic una vegada ha visitat l'emplaçament, encara que pot anar des dels 6.000€ als 10.000€ o més.

La visita de l'expert i el seu assessorament són totalment gratuïts, ell li explicarà les diferents màquines i li mostrarà la que més s'adapti a les necessitats de l'usuari i de l'entorn.

 

 

Elevadors verticals per a persones amb discapacitat

 

Els elevadors verticals són una alternativa a les plataformes salvaescales que també permeten un desplaçament autònom a qualsevol usuari.

Són ideals per a les comunitats de veïns que tenen un desnivell abans d'arribar a l'ascensor, per a negocis o habitatges amb desnivells. Aquests elevadors permeten salvar distàncies curtes de fins a 3 metres d'altura.

No sols són beneficiosos per als usuaris que van en cadira de rodes, són útils per a qualsevol persona independentment de la seva condició: per a les quals van carregades amb la compra, porten el cotxet del bebè o simplement per a un major confort en el desplaçament. En aquest cas també permeten la seva instal·lació en ambients interiors o exteriors.

 

Exemple d'elevador vertical Invictus instal·lat en comerç.

 

Si necessites comprar una plataforma elevadora o un elevador vertical per a acabar amb les barreres de la teva llar o negoci, no dubtis a telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail amb la teva consulta a [email protected]

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu