sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataforma FORTIS per a salvar escales

plataforma salvaescales FORTIS per a salvar escales

Vàlida té en el seu catàleg de productes la plataforma FORTIS que ajuda a pujar i baixar escales a totes aquelles persones que es desplacen en cadira de rodes o tenen mobilitat reduïda. Les plataformes de Vàlida són còmodes, funcionals i segures. A més, Vàlida les subministra totalment equipades i amb els nivells de seguretat més avançats.

FORTIS és la plataforma *salvaescaleras idònia per a persones majors, persones amb mobilitat reduïda o aquells que es desplacen en cadira de rodes. FORTIS ofereix autonomia per a baixar i pujar escales tant a l'interior com en l'exterior. La versió intempèrie compta, a més, amb una guia calefactada.

FORTIS és segura, fiable, silenciosa, plegable, totalment automàtica i molt senzilla d'utilitzar. FORTIS és adequada per a escales rectes, la seva instal·lació és sense obres i ràpida. Així mateix, és la plataforma *salvaescaleras més robusta de tota la gamma.

La plataforma FORTIS funciona mitjançant bateries *autorecargables, té una clau de seguretat i sensors sensibles al tacte. Opcionalment es pot instal·lar un seient amb cinturó que ofereix més seguretat a l'usuari.

Vàlida sense barreres posa a la disposició dels clients una àmplia gamma de colors i guies a triar.

Visita la seva pàgina web per a obtenir tota la informació

Per a veure FORTIS en funcionament veure vídeo

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

https://www.youtube.com/watch?v=5CoqqiARbR8
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu