sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataforma salvaescales molt petita

Salvaescaleras para subir de pie en casa

Estàs buscant una plataforma salvaescales molt petita? Llavors estàs en el lloc indicat. A VALIDA disposem de la plataforma salvaescales més petita que pot instal·lar-se a molts espais. Gràcies a les seves característiques, permet a la persona viatjar dempeus o asseguda en un seient. Descobreix totes les possibilitats!

Perfecta solució per a escales estretes: Plataforma salvaescales PODIUM

La Plataforma salvaescales PODIUM ha arribat per canviar la forma en què concebem l'accessibilitat a la llar i en comunitats de veïns. Aquest enginyós dispositiu, dissenyat per a transportar persones dempeus o assegudes, ofereix una sèrie de característiques que la converteixen en una elecció excepcional per a instal·lar tant en habitatges particulars com en entorns comunitaris.

En primer lloc, la plataforma elevadora PODIUM destaca per la seva grandària reduïda i la seva capacitat per adaptar-se a escales estretes i altures limitades. El seu disseny compacte permet la seva instal·lació en espais on altres solucions podrien no encaixar, proporcionant una accessibilitat sense compromisos.

La versatilitat és una de les fortaleses clau de la PODIUM. No es limita a escales rectes; el seu disseny està pensat per a salvar trams corbs o amb replans intermedis, assegurant que s'adapti a la singularitat de cada entorn. Aquesta versatilitat la converteix en una opció ideal per a comunitats de veïns amb estructures arquitectòniques diverses.

Plataforma reduïda per a l'interior

La comoditat és un factor essencial, i la PODIUM l'aborda amb solucions enginyoses. Equipada amb un sistema de plegat i desplegat, garanteix una experiència d'usuari sense complicacions. El seu sistema especial de tracció per corda no sols la fa silenciosa, sinó que també millora l'eficiència i la suavitat en cada viatge, marcant la diferència en termes de confort.

La seguretat es troba en el nucli de la PODIUM. El seu sistema d'arrencada i parada suau, juntament amb la reducció de velocitat en les corbes, garanteix un transport segur i fiable a cada moment. A més, l'alliberament manual de la barra d'emergència proporciona una capa addicional de seguretat, oferint tranquil·litat tant als usuaris com a les seves famílies.

Característiques de la petita plataforma salvaescales PODIUM

La Plataforma salvaescales PODIUM es presenta com una solució revolucionària en l'àmbit de la mobilitat i l'accessibilitat. Dissenyada meticulosament per a satisfer diverses necessitats, les seves característiques destacades la converteixen en una opció excel·lent tant per a llars particulars com per a comunitats de veïns. Aquí, desglossem les característiques essencials que fan de la PODIUM una elecció excepcional:

Adaptabilitat sense Límits:

La PODIUM destaca per la seva capacitat per a adaptar-se a diversos entorns. Des d'escales estretes fins a aquelles amb altures reduïdes, el seu disseny compacte i versàtil permet la instal·lació en una àmplia varietat d'ubicacions, garantint una solució per a cada desafiament arquitectònic.

Versatilitat en la configuració d'escales:

Dissenyada per a superar tant escales rectes com corbes, PODIUM demostra la seva versatilitat en salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis. Aquesta característica la fa idònia per a comunitats de veïns amb estructures arquitectòniques diverses.

Comoditat en cada trajecte:

La comoditat és essencial, i la PODIUM la proporciona amb un sistema de plegat i desplegat automàtic. Aquest mecanisme assegura que cada viatge sigui sense complicacions, millorant significativament l'experiència de l'usuari.

Plataforma PODIUM assegut 2 salvaescales

Eficiència silenciosa:

El seu sistema especial de tracció per corda no sols la fa silenciosa durant el seu funcionament, sinó que també millora l'eficiència i la suavitat en cada moviment. Una solució que prioritza el confort de l'usuari.

Seguretat integral:

La seguretat és una prioritat clau. La PODIUM ofereix un sistema d'arrencada i parada suau, reducció de velocitat en les corbes i alliberament manual de la barra d'emergència. Aquestes característiques asseguren un transport segur i de confiança en tot moment.

Personalització a mida:

La PODIUM s'adapta a les necessitats específiques de cada usuari. Amb opcions com ara claus de seguretat, abatible, entre altres, la plataforma es personalitza per a oferir una solució a mida.

Beneficis de tenir un salvaescales a casa o a la teva comunitat de veïns

La instal·lació d'un salvaescales, ja sigui en una casa particular o en una comunitat de veïns, proporciona una sèrie de beneficis significatius que milloren la qualitat de vida i la comoditat per a les persones amb mobilitat reduïda. Aquí destaquem alguns dels beneficis clau:

Independència i autonomia

Un salvaescales brinda a les persones amb mobilitat reduïda la capacitat de moure's de manera independent a casa seva o a l’edifici, promovent l'autonomia i reduint la dependència de l'assistència de tercers.

Accés a tots els nivells:

Facilita l'accés a tots els nivells d'un habitatge o edifici, eliminant les barreres arquitectòniques que les escales poden representar. Això assegura que totes les àrees siguin accessibles, promovent la inclusió en cada racó de la llar o comunitat.

Prevenció de caigudes i lesions:

Un salvaescales redueix significativament el risc de caigudes i lesions associades a l'ús d'escales, especialment en persones grans. Proporciona una solució segura i còmoda per superar escales sense el risc d'ensopegades.

Facilita les activitats quotidianes:

Simplifica les tasques diàries en eliminar les barreres físiques. Des de pujar o baixar les escales fins a transportar objectes, un salvaescales fa que les activitats quotidianes siguin més accessibles i menys demandants físicament.

Salvaescales per anar de peu

Millora la qualitat de vida:

En proporcionar una solució de mobilitat eficient, un salvaescales millora significativament la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, permetent-los gaudir plenament de la seva llar i entorn.

Seguretat a la llar:

La seguretat és una preocupació principal. Els salvaescales estan dissenyats amb sistemes de seguretat integrals, com ara cinturons, sensors i sistemes de fre, garantint un transport segur i reduint el risc d'accidents.

Adaptabilitat a diversos espais:

Els salvaescales són altament adaptables i poden instal·lar-se en una varietat de configuracions d'escales, ja siguin rectes o corbes. Aquesta versatilitat els fa adequats per a una àmplia gamma d'entorns.

Augment del valor de la propietat:

En una comunitat de veïns, la instal·lació de salvaescales pot augmentar el valor de la propietat en fer-la més accessible i atractiva per a un grup divers de residents.

Fàcil instal·lació i manteniment:

Els salvaescales solen ser fàcils d'instal·lar i requereixen un manteniment mínim. Això facilita la seva integració en qualsevol llar o comunitat sense interferir significativament amb l'estructura existent.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu