sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes elevadores invisibles que t'ajuden a guanyar accessibilitat

Fa uns anys, parlar d'ajudes tècniques era sinònim de màquines normalment grans i que ocupaven molt espai. Per sort, en els últims anys els nous models han apostat per dissenys cada vegada més compactes i discrets. Entre aquests models, un segment destaca per la seva capacitat de passar totalment desapercebuts: les plataformes elevadores invisibles.

Les plataformes elevadores o minielevadors suposen una solució per salvar distàncies verticals de fins a 3 metres. Existeixen models aptes per a espais interiors o exteriors, públics o privada. Tot això fa d'aquestes solucions en accessibilitat una de les millors opcions tant per a habitatges com a locals públics. A més, el mecanisme compacte d'aquests elevadors garanteix unes mesures contingudes, la qual cosa suposa un estalvi d'espai considerable.

A dia d'avui, existeix un ampli ventall de models de minielevadors, adaptats pràcticament a qualsevol necessitat. Entre aquests, les plataformes elevadores invisibles suposen la major aposta pel disseny integrat, arribant a passar totalment desapercebudes. Concretament, tres models destaquen per sobre d'altres elevadors: CELARE, FUTURA i ADAPTO.

En el cas de l'elevador CELARE, suposa una solució idònia per a locals públics com a botigues o hotels, així com les entrades de les comunitats de veïns. En repòs, aquest elevador se situa a nivell del terra, camuflant-se del tot si es decora amb el mateix material. De fet, l'única manera de detectar la seva presència és per la petita junta que separa la plataforma del terra. S'activa per control remot i el seu potent motor permet càrregues de fins a 400kg.

Un altre model a destacar és l'elevador FUTURA. Es tracta d'una solució que presentem fa uns dies i destaca pel seu innovador sistema d'elevació. Plegada, s'assembla molt a CELARE. Però la seva activació per control remot desplega un sistema hidràulic tipus palanca que mou la plataforma descrivint un arc. Això fa d'aquest minielevador una solució molt recomanable per a edificis històrics o escales a l'aire lliure.

Finalment, el model ADAPTO es diferencia dels altres elevadors per la seva aparença. En desús, la plataforma s'assembla a un tram d'escala amb barana a banda i banda. En activar el seu mecanisme, ADAPTO rebaixa el seu graons al mateix nivell, creant una plataforma capaç de salvar fins a 125cm. A més, és apta per a interiors i exteriors i compta amb una capacitat de càrrega de fins a 250kg.

Si estàs interessat en aquestes solucions o cerques elevadors, ascensors o salvaescales; no dubtis a contactar-nos: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu