sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes elevadores per a cadira de rodes

Tipus de sistemes per a pujar escales

 

Afortunadament, a l'actualitat existeixen diferents sistemes per a la supressió de barreres arquitectòniques. Entre ells, ens trobem amb les cadires i les plataformes salvaescales que poden la solució definitiva per a acabar amb els problemes d'accessibilitat d'un edifici o habitatge. 

Una altra solució molt utilitzada, sobretot a comunitats de veïns, és la instal·lació d'una plataforma elevadora vertical, una ajuda ideal per a pujar i baixar a les persones que es desplacen en cadira de rodes de manera autònoma i segura.

 

 

Mecanismes que serveixen per a pujar i baixar escales

 

Existeixen diverses plataformes elevadores preparades per al transport d'usuaris en cadira de rodes, tant per a espais domèstics com a públics. A més, el seu nivell d'integració en l'entorn és alt ja que ofereixen multitud d'acabats i colors. Si et planteges comprar una plataforma elevadora, aquest post t'interessa.

Les plataformes elevadores o elevadors de curt recorregut són una solució apta per superar desnivells verticals de fins a 3 metres. Per això, són una opció fiable i versàtil, aptes per a entrades de comunitats de veïns (per exemple, de la planta baixa a l'entresòl), salvar un desnivell en un local comercial o pujar fins a una planta en un habitatge. A més, el manteniment d'una plataforma elevadora és més econòmic que el d'un ascensor, així com els seus costos d'instal·lació i reparació.

 

 

Elevadors per a cadira de rodes: Què són i com funcionen

 

Les plataformes elevadores son una solució excel·lent per a les persones que utilitzen cadira de rodes. L'accés a la cabina es realitza a través d'una petita rampa en el cas de les plataformes que no requereixen fossat (alguna cosa a tenir en compte si busquem una instal·lació ràpida i econòmica) o arran de terra. A més, en la majoria de models, aquestes plataformes compten amb cabina oberta, evitant qualsevol sensació de claustrofòbia.

Un altre punt a favor de l'accessibilitat és que les plataformes elevadores poden arribar a camuflar-se en l'entorn fins a ser pràcticament invisibles. És el cas de l'elevador CELARE, de qui parlem fa uns dies per destacar la seva gran capacitat de mimetisme, o d'ADAPTO, una escala-elevador que combina l'elegància de la seva forma amb la màxima qualitat dels seus acabats.

Finalment, una plataforma elevadora permet oferir un ús molt més polivalent que el d'altres solucions en accessibilitat. Si bé les persones que utilitzen cadires de rodes són els principals usuaris, el seu ús és extensible a persones majors, persones amb mobilitat reduïda, persones amb el carret de la compra o amb el carret del bebè. Gràcies al seu potent motor, les plataformes elevadores poden transportar fins a 400 quilos. Per això, suposa una solució versàtil de la qual tots poden beneficiar-se, ja siguin veïns, clients o visitants.     

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu