sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes elevadores per a espais reduïts

Si busques una plataforma elevadora i tens dubtes sobre l'espai que ocuparà, aquest és el teu post.

No existeixen solucions aptes per a qualsevol espai. En la majoria dels casos, es tracta de productes dissenyats a mesura, pensats per a un cas concret. Per això, és difícil obtenir un preu fix sobre ascensors, cadires salvaescales o plataformes elevadores. En aquest últim cas, per exemple, una de les principals limitacions és l'espai que ocupa, similar al que ocuparia una planta d'ascensor convencional. 

Haurem de tenir en compte si la plataforma elevadora haurà d'anar en interior a la intempèrie. Segons sigui, és possible que els models presentin variacions en les mides en adoptar materials aptes per a l'exterior. Així mateix hem de recordar que una plataforma elevadora o minielevador no superen els 3 metres recorregut vertical.

 

Preus de plataformes elevadores

 

El preu d'una plataforma ve determinat per diferents factors, entre els més importants destaquen:

- El tipus d'escala: si és un tram recte, corb i/o amb replans intermedi. La segona opció consta d'una fabricació més laboriosa, i per tant amb més cost.

- El recorregut a salvar: a més recorregut, més guia i elements de fixació, per la qual cosa el preu es veurà incrementat.

- Si la instal·lació és en interior o en intempèrie, el preu augmenta si és en exterior ja que els materials són especials i han de ser més resistents a les inclemències del temps.

- El tipus de plataforma: cada plataforma té les seves característiques tècniques i els seus diferents opcionals que podran encarir el preu d'aquesta. 

Per aquest motiu, és molt difícil determinar un preu exacte i sempre recomanem la visita d'un dels nostres tècnics per a oferir un assessorament sense compromís i pressupost gratuït.

 

Plataforma elevadora para espacios reducidos

 

Una altra limitació lògica que hi ha tenir en compte és que les plataformes estan pensades per permetre l'ús de persones en cadira de rodes. Això condiciona l'amplària de la plataforma a una mesura mínima de 80cm, espai que permet l'accés fàcil i la maniobra d'una cadira de rodes convencional (60cm d'ample). Si en el teu cas, l'amplària és un factor determinant, el model INVICTUS és dels més estrets del mercat. La versió domèstica mesura just 80cm i compta amb un disseny i acabats de qualitat.

D'altra banda, si busquem una plataforma elevadora per a espais reduïts i el que busquem és una longitud el més continguda possible, hem de decantar-nos per EXTULI. Encara que el seu ample és de 90cm, solament mesura 120cm de llarg. A més, proporcionalment, és una de les plataformes elevadores amb una aparença més quadrada si considerem també l'altura de la cabina.

Partint d'aquestes mesures, trobem altres models aptes per a exteriors, com la plataforma elevadora SUBEO, que no requereix fossat. A més, el model VECTIO, pesi comptar amb unes mesures lleugerament majors, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu.

Per això, si tens algun dubte o et planteges comprar una plataforma elevadora o minielevador, no dubtis a contactar-nos. El nostre telèfon és 900 414 000 i t'atendrem encantats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu