sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes salvaescales corbes per a espais públics

Fa uns dies vam veure els avantatges d'instal·lar un minielevador o elevador de curt recorregut en un local públic. Avui aprofundim en les solucions que ens permeten millorar l'accessibilitat aquests espais i abordem les plataformes salvaescales corbes. I és que què millor que guanyar en accessibilitat d'una manera fàcil i oberta a tot els públics?

Plataformes salvaescales per a escales amb diversos trams

És probable que alguna vegada t'hagis creuat amb una plataforma d'aquest tipus. No són molt comuns, però permeten dotar d'accessibilitat espais que a priori serien impossibles. Per exemple, en una escala de caragol s'ha aconseguit instal·lar una plataforma SECUR. A més, no és necessari realitzar obres ni modificacions en l'escala existent, permetent una instal·lació ràpida i econòmica.

Però les plataformes salvaescales corbes presenten altres avantatges i característiques. El seu mecanisme, com les guies o la pròpia plataforma, poden integrar-se en l'entorn pesi les seves dimensions. Així, és possible personalitzar el color dels pals i guies per fer-los més similars al del passamà o les parets circumdants. Així també, la plataforma pot lliurar-se en colors especials, podent integrar-se encara més en l'estil de l'espai.

Cal assenyalar que les plataformes corbes permeten enllaçar diversos trams d'escala. Això permet, per exemple, connectar una o més plantes. D'aquesta manera, aconseguim superar les barreres arquitectòniques més generals sense necessitat, com hem comentat, de realitzar obres. 

D'altra banda, l'ús que rep la plataforma salvaescales no té per què estar limitat a usuaris en cadira de rodes. Persones majors, amb mobilitat reduïda, pares amb el cotxet del bebè… poden ser altres beneficiats. És important recordar-ho ja que en un espai públic poden ser possibles clients o prescriptores del nostre negoci. Si guanyem en accessibilitat, no solament aconseguim facilitar l'accés, sinó també guanyar clients i reputació. 

Algunes característiques de les plataformes salvaescales que hauries de conèixer

Les plataformes salvaescales corbes suposen una inversió que pot generar-nos més ingressos. Així i tot, existeixen bastants dubtes sobre l'espai que ocupen i el consum energètic. 

L'espai d'ocupa una plataforma ve determinat per l'ocupació dels pals sobre els graons o les dimensions de la pròpia plataforma. Per això és important fixar-se en les característiques de cada model. DECOR, per exemple, és la que més compacta del mercat, ocupant entre 35-45cm (depenent de la fixació) en posició plegada. Les guies amb els pals ocupen solament 17cm sobre el graó, dimensions que es poden reduir a 7 únics centímetres si optem per la fixació a paret.

Una altra característica important és que la plataforma permeti muntar un seient plegable. Aquest opcional garanteix un ús molt més general, permetent a altres usuaris viatjar asseguts. 

Respecte el consum energètic, aquestes plataformes presenten un consum realment baix, similar al d'un electroméstric tradicional. Poden connectar-se a qualsevol presa monofásica mitjançant un endoll convencional. 

En Válida sin barreras trobaràs un ampli ventall de solucions i models en plataformes salvaescales corbes. Disposem de versions per a interior i intempèrie, amb diverses mesures que permeten aprofitar el màxim espai disponible. Truca'ns i sol·licita el teu pressupost sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu