sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes salvaescales: per a què serveixen?

Què és una plataforma salvaescales?

Base adaptada per al transport d'usuaris en cadira de rodes que, connectada a un eix fix, permet pujar o baixar trams d'escales entre diferents pisos.

A qui va dirigida?

A persones que utilitzen una cadira de rodes, amb mobilitat reduïda, persones grans, pares i mares amb el carret del bebè, persones que no poden pujar el carro de la compra per les escales...

Principals característiques:

- Per la seva versatilitat, són una solució perfecta per a locals públics, com a restaurants, tendes, hotels… i habitatges.

- Funcionament fàcil i intuïtiu. Únicament cal pressionar un botó per iniciar el trajecte. Permet a l'usuari utilitzar-ho de manera autònoma, incorporant-se sense necessitat de baixar-se de la cadira. 

- Totalment segures. Tant per pujar com per baixar, la plataforma compta amb rampes de mínim desnivell per poder accedir sense dificultats. Durant el trajecte, l'usuari està envoltat per unes barres on pot subjectar-se per a major fermesa i evitar possibles caigudes.

- Per norma general, les plataformes salvaescaleras són plegables, fet que les torna més compactes i discretes.

- Tot i comptar amb unes dimensions majors que les d'una cadira salvaescaleras, la seva instal·lació és igual de fàcil i ràpida. Això, una vegada més, ens permet estalviar diners en obres.

- Una altra característica de les plataformes és la seva capacitat d'adaptació. Si bé solen utilitzar-se per salvar uns pocs graons, però existeixen molts altres exemples que han brillat per la seva complexitat. És el cas de la biblioteca de la Universitat Complutense de Madrid, on es va aconseguir instal·lar una plataforma en una escala de cargol.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu