sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plataformes Salvaescales

plataformes salvaescales

Les plataformes salvaescales són el transport més adequat per a persones amb dificultat de moviment, persones que es desplacen en cadires de rodes o persones majors ja que els permet autonomia per a poder pujar i baixar les escales de manera silenciosa, segura i còmoda.

Aquest tipus de producte és l'opció ideal per fer més accessibles els espais públics com són les botigues, locals públics, portals, restaurants….

Les plataformes salvaescales poden instal·lar-se en interiors o exteriors, són plegables, ocupen poc espai i, sobretot, són segures. A més, venen equipades amb els més avançats sistemes de seguretat.

L'empresa VALIDA disposa de diferents models de plataformes salvaescales que permeten superar qualsevol tram d'escala, ja sigui recte o corb.

Les plataformes especials per a escales rectes són:

- FORTIS: una plataforma totalment automàtica, segura, silenciosa i robusta. Usar-la és molt senzill i, a més, permet personalitzar-la gràcies a l'àmplia gamma d'opcions i acabats que ofereix.

SPATIUM: és la plataforma amb menor intrusió a l'escala, és la més lleugera i econòmica del mercat. Spatium té una excel·lent presència estètica i és de senzill maneig. És la plataforma més demandada per les botigues, locals públics i restaurants és la plataforma que més demanden.

Les plataformes especials per a escales corbes són:

DÉCOR: plataforma que no produeix un gran impacte visual al lloc on s'instal·la, és molt compacta pel que genera poca intrusió a l'escala i és ideal per a espai petits i limitats. Décor té un disseny elegant que s'adapta a la perfecció a l'arquitectura de l'entorn on es col·loca.

SECUR: és la plataforma més silenciosa, confortable i fiable del mercat. Està composta per un sistema de tracció patentat mitjançant corrons i guies d'acer inoxidable que no necessiten greixar-se, per tant, la converteixen en l'opció més neta, versàtil i adaptable.

VALIDA té aquestes plataformes salvaescales en el seu catàleg de productes, el seu objectiu és facilitar la vida de les persones amb mobilitat reduïda i persones grans.

La teva plataforma salvaescaleras t'està esperant.

Per a obtenir més informació de les plataformes visiteu:

FORTIS

SPATIUM

DÉCOR

SECUR

Para ver en funcionamiento estas plataformas seguid los siguientes links:

Nos espera un gran futuro, un futuro “SIN BARRERAS”.

http://youtu.be/5CoqqiARbR8
FORTIS
http://youtu.be/AgmLs-Pcl8g
SPATIUM
http://youtu.be/FzpJ7lvsJfg
DECOR
http://youtu.be/TNx_5WkPrrA
SECUR
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu