sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Plena assistència en la Jornada d'Accessibilitat en el CAATEEGi

Ahir va tenir lloc la Jornada d'Accessibilitat en el Col·legi d'Aparelladors de Girona (CAATEEGi), a l'edifici CECAM de Celrà. Es va registrar plena assistència, formada per arquitectes, enginyers i aparelladors.

La Jornada es va dividir en dos blocs. La primera va ser a càrrec d'Enrique Rovira-Beleta, arquitecte pioner del concepte “accessibilitat desaparcebuda”. Des de la seva experiència i formació, va abordar les principals novetats de la normativa en accessibilitat. Així també, amb l'ajuda de casos pràctics, va posar alguns exemples de com aplicar el codi tècnic i ajustos raonables.

El segon bloc va ser a càrrec d'Albert Vila, director comercial de Vàlida sense barreres. En aquest cas, es va posar especial atenció a les últimes novetats en accessibilitat partint de casos pràctics de difícil resolució. A més, es va presentar l'ascensor ELEVO, un innovador sistema que permet aprofitar el 95% del buit de l'ascensor i capaç de ser instal·lat en forats des de 70x70cm.

Finalment, els assistents a la jornada van ser convidats a un torn de preguntes, on es van abordar aspectes concrets sobre solucions tècniques i afectacions de l'a normativa en accessibilitat.

Des de l'organització agraïm a tod@s els assistents la seva assistència i participació a la Jornada.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu