sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

PODIUM: exclusiva plataforma salvaescales per anar dempeus

Salvaescaleras para ir de pie

Nova i exclusiva plataforma salvaescales PODIUM per a anar dempeus de VALIDA. Gràcies a les seves característiques, transformem la forma per a baixar i pujar escales perquè sigui molt més còmode i pràctic per a les persones que ho necessiten. Anteriorment, hi havia espais que, per les seves característiques tècniques, tenien dificultats per a poder instal·lar aquestes solucions. Afortunadament, hem canviat aquesta dinàmica gràcies a una nova solució innovadora: La plataforma salvaescales PODIUM.

Què aporta aquesta exclusiva plataforma? Ara, al contrari que abans, PODIUM permet a les persones pujar i baixar escales dempeus. La plataforma, de grandària reduïda, garanteix l'accessibilitat de persones que tenen problemes de mobilitat i que, fins aquest moment, tenien dificultats per a poder accedir a casa seva o moure's per ella. Ja disponible aquesta nova plataforma PODIUM de VALIDA!

Exclusiva Plataforma salvaescales PODIUM de VALIDA

La plataforma salvaescales PODIUM és molt més que una plataforma salvaescales. És la clau per a accedir a cada racó de casa teva o comunitat de veïns de manera segura i sense complicacions. Vols conèixer més sobre aquesta innovadora solució que està canviant la vida de persones a tot el món? Continua llegint i descobreix per què la PODIUM és l'elecció perfecta per a tu.

Salvaescales per pujar de peu a casa

Imagina poder desplaçar-te dempeus o assegut per les teves escales sense preocupar-te per les restriccions d'espai. La PODIUM és la plataforma salvaescales dissenyada per a adaptar-se a escales estretes i amb altures reduïdes, sense sacrificar la teva comoditat! La seva capacitat de càrrega de 150 kg assegura que puguis usar-la amb total confiança.

Silenci i Comoditat en Cada Viatge:

Res és més important que la teva tranquil·litat. PODIUM és silenciosa i suau en el seu funcionament, assegurant que cada viatge sigui una experiència plaent. Gràcies al seu sistema especial de tracció per corda, oblida't dels sistemes tradicionals de cremallera i pinyó. Amb PODIUM, cada recorregut és sinònim de comoditat i confiança.

Plataforma molt petita per a escales molt estretes

Adaptable a Qualsevol Espai:

PODIUM s'adapta al teu entorn, ja sigui en espais interiors o en la intempèrie. El seu disseny compacte i la seva capacitat per a instal·lar-se tant en el costat intern com extern de l'escala la converteixen en l'elecció perfecta per a qualsevol situació. A més, el seu sistema de plegat i desplegat automàtic facilita el seu ús i emmagatzematge, sense ocupar espai innecessari.

Seguretat en Cada Trajecte:

La seguretat és primordial, i PODIUM ho té cobert. El seu sistema d'arrencada i parada suau garanteix que cada inici i parada sigui segur i suau. A més, redueix la velocitat en les corbes per a una estabilitat addicional. En cas d'una emergència, les barres d'alliberament manual permeten una evacuació segura en un instant.

La plataforma PODIUM és la resposta a les teves necessitats de mobilitat i accessibilitat. Imagina un món on les escales ja no són una barrera, sinó una porta oberta cap a la llibertat de moviment. Estàs llest per a experimentar una vida sense límits?

Salvaescales: Accessibilitat i avantatges en la llar i comunitats de veïns

L'accessibilitat en la llar i en les comunitats de veïns és fonamental per a garantir que totes les persones, independentment de la seva mobilitat o capacitat física, puguin gaudir d'un entorn segur i còmode. Les cadires i plataformes salvaescales són dispositius dissenyats específicament per a superar les barreres arquitectòniques que representen les escales, permetent a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitats físiques desplaçar-se de manera segura i autònoma.

Què són les Cadires i Plataformes Salvaescales?

Les cadires salvaescales, també conegudes com a cadires elevadores, són dispositius motoritzats que s'instal·len en escales rectes o corbes. Aquestes cadires compten amb un seient i un sistema de guies que els permet desplaçar-se de manera suau i segura per les escales. Els usuaris poden asseure's en la cadira i ser transportats cap amunt o cap avall sense esforç.

Plataforma compacta per a escales molt estretes

Per part seva, les plataformes salvaescales són dispositius dissenyats, tradicionalment, per a transportar a persones en cadira de rodes. Aquestes plataformes compten amb una superfície plana que es desplaça al llarg d’unes guies fixats en les escales. Poden instal·lar-se en escales rectes, corbes o fins i tot amb replans intermedis, la qual cosa les fa altament versàtils.

Ara trenquem amb el que fins ara coneixíem i introduïm la plataforma elevadora per anar dempeus o assegut.

Per a què Serveixen les Cadires i Plataformes Salvaescales?

Les cadires salvaescales aporten moltíssims avantatges en la llar:

  • Independència: Les cadires i plataformes salvaescales permeten a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitats viure de manera independent en les seves pròpies cases. Això els brinda una major qualitat de vida i autonomia.
  • Accessibilitat Total: Eliminen les barreres arquitectòniques dins de la llar, permetent als usuaris accedir a totes les àrees de l'habitatge, ja sigui pujant al dormitori, baixant al soterrani o accedint al jardí.
  • Seguretat: Estan dissenyades amb mesures de seguretat, com a sistemes de parada suau i cinturons de seguretat, per garantir un viatge segur a les escales.
  • Comoditat: Faciliten el desplaçament sense esforç, reduint la fatiga i la possibilitat de lesions per caigudes en pujar o baixar escales.

A més, les plataformes aporten, especialment en comunitats de veïns que no tenen ascensor aquests beneficis;

  1. Accessibilitat Universal: Les cadires i plataformes salvaescales garanteixen que tots els residents, independentment de la seva edat o mobilitat, puguin accedir a les àrees comunes de l'edifici, com a vestíbuls, garatges, àrees de recreació, etc.
  2. Compliment normatiu: Ajuden les comunitats de veïns a complir amb les regulacions i normatives d'accessibilitat, la qual cosa pot ser requerit per la llei en molts llocs.
  3. Valor agregat: Milloren la qualitat de vida dels residents i augmenten el valor de la propietat, la qual cosa pot ser un atractiu addicional per a possibles compradors o inquilins.
  4. Prevenció d'accidents: Redueixen el risc d'accidents i lesions en proporcionar una forma segura de superar les escales, especialment per a persones majors o amb discapacitats.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu