sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Portes batents automàtiques: Automatismes per a portes

Per a què serveixen les portes batents automàtiques? T'expliquem per què són útils els automatismes per a obrir i tancar portes.

 

Hi ha situacions en què disposar d'un automatisme per a obrir portes batents o abatibles pot millorar la seguretat i també l'autonomia de les persones.

Aquests motors per a portes automatitzen l'acció d'obrir i tancar, d'aquesta manera, les persones amb dificultat de moviment i aquelles que van en cadira de rodes poden accedir de manera independent i segura davant l'existència de qualsevol porta.

Aquests motors per a portes permeten la seva instal·lació en tota mena d'entorns per als vianants, en cases particulars, en negocis, oficines, hospitals, establiments comercials…

 

A Válida sin barreras disposem de l'automatisme per a portes INTRA que serveix per a garantir un accés autònom davant l'existència de qualsevol mena de porta.

 

”automatismo-mecanismo-para-abrir-cerrar-puertas-batientes-abrir-cerrar-acceso-discapacidad”

 

 

 

Quins avantatges ofereixen les portes batents automàtiques en establiments comercials i comunitats de veïns?

 

 

A causa de la situació en la qual ens trobem enfront del covid-19, és primordial que tots extremem les mesures de seguretat tant en el nostre àmbit diari com en comerços i establiments.

Automatitzar l'obertura i el tancament d'una porta no sols és útil per a permetre un accés autònom a les persones amb discapacitat. Disposar d'aquesta mena d'automatisme pot oferir múltiples beneficis tant en seguretat com en confort.

També és un mètode per a millorar l'eficiència energètica d'un emplaçament i per a mantenir una climatització ideal de l'espai interior.

 

Control d'aforament en establiments:

 

Un altre factor important és que permet tenir un major control dels usuaris que entren o surten en botigues o restaurants, d'aquesta manera és més fàcil mantenir controlat l'aforament. A més, al ser automàtic, les persones poden obrir la porta sense necessitat de tocar la maneta i d'aquesta manera evitar el contagi.

Així doncs, no sols és ideal perquè les persones amb mobilitat reduïda o que van en cadira de rodes puguin accedir de manera fàcil i sense haver de realitzar cap esforç. Disposar d'una porta batent automàtica pot ser un gran mètode de prevenció de riscos.

Un motor per a obrir les portes pot millorar la seguretat de molts establiments comercials i també de les comunitats de propietaris.

 

Control d'accessos d'empleats amb targeta en empreses:

 

En oficines o entorns de treball com a fàbriques també pot ser molt útil disposar d'un detector automàtic que obri les portes a través de targeta contacless o un comandament a distància. D'aquesta manera, no fa falta que els treballadors hagin de tocar la porta en sortir o entrar a treballar.

A més, permet tenir un millor registre de les persones amb accés habilitat i d'aquesta manera, saber en tot moment qui està accedint a l'entorn laboral.

 

”automatismo-mecanismo-puertas-batientes-abrir-cerrar-acceso-discapacidad”

 

 

Obrir i tancar les portes sense tocar-les com a mesura higiènica i de prevenció:

 

Ara i més que mai, és important intentar no tocar res per a prevenir la propagació del coronavirus. Per això, hem d'extremar les precaucions però a vegades, és inevitable haver de tocar l'entorn com per exemple al moment d'entrar en la nostra comunitat o el nostre habitatge.

Per això, disposar d'una porta que s'obre sola i sense necessitat de tocar la maneta de la porta proporcionarà major confiança, protecció i immunitat a qualsevol persona.

Pot ser una mesura de prevenció en comerços, comunitats o fins i tot en hospitals o qualsevol local.

En aquest sentit, l'automatisme INTRA és una solució 100% higiènica enfront del covid-19, garantint màxima seguretat per a tot els usuaris.

 

Portes automàtiques gràcies al mecanisme INTRA

 

Válida sin barreras posa a l'abast de les persona l'automatisme INTRA. Aquest mecanisme per a portes batents permet obrir i tancar de manera automàtica, sense esforç i d'una manera molt senzilla.

• Disposa d'un sistema de validació i identificació per a permetre accedir de manera totalment protegida i segura en entrar i sortir del lloc.

• Té un sotware de control per a detectar qualsevol possible obstacle durant el trajecte, i es deté en cas necessari.

• Permet activar l'obertura de la porta a través d'un comandament sense fil, un polsador, amb targeta contactless o mitjançant teclat numèric.

• En el cas d'instal·lar-se en una comunitat de veïns, és compatible amb el porter automàtic original de l'edifici.

• INTRA està fabricat amb acabats en alumini d'alta qualitat i a més ocupa poc espai pel que passa desapercebut allí on s'instal·la.

• El seu muntatge i configuració és fàcil i ràpid, assegurant un baix consum d'energia operativa.

• El motor d'INTRA no emet sons, per la qual cosa és especialment silenciós i fiable.

• Aquest tipus d'automatisme no és apte per a portes corredisses o portes de garatge. És de fàcil instal·lació per a portes batents i més econòmic que una instal·lació de portes corredisses.

• La seva fabricació i disseny compleix amb les normatives EN 16005.

 

”automatismo-mecanismo-puertas-batientes-abrir-cerrar-acceso-discapacidad”

 

 

Kit d'automatisme per a portes batents i ràpida instal·lació per professionals

 

A Válida sin barreras realitzem la instal·lació d'aquest kit complet per a automatitzar qualsevol porta batent de manera ràpida i sense necessitat de marcs per a portes especials. Els nostres tècnics asseguren l'operador en la part superior del llindar i el connectarà a la palanca de moviment de fulles triada.

* El pes màxim de la fulla és de 300 kg i l'ample de la porta ha d'estar comprès entre 800 i 1500 mm.

 

Preu de portes automàtiques i motors per a portes batents

 

Si vols més informació sobre aquesta mena de mecanisme o vols conèixer la viabilitat de disposar una porta que s'obre sola per a instal·lar en el teu negoci, comunitat o habitatge, contacta amb Válida sin barreras.

T'informarem sobre els preus d'un automatisme per a portes batents i et farem un pressupost a mesura i segons les necessitats de l'entorn i dels usuari/s.

Consulta'ns sense compromís, truca'ns al telèfon 900414000 o envia'ns un mail amb les teves dades de contacte a [email protected]. T'atendrem en la major brevetat possible.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu