sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Preguntes freqüents de cadires salvaescales (I)

Què passa amb la meva cadira salvaescaleras quan se'n va la llum?

Plou, trona, i nosaltres a la meitat d'un recorregut amb la nostra cadira salvaescaleras. Horror! Se n'ha anat la llum, i ara què? Ara… Tranquil·litat. I és que les cadires salvaescales de Válida sin barreras poden seguir funcionant temporalment sense bateria. Així ens permeten arribar a la nostra destinació, fins a la següent planta, o tornar al punt de tornada. De fet, l'autonomia de les bateries depèn de l'ús que li donis abans que la tornis a carregar. En el cas de la cadira FIDUS, per exemple, si se t'ha esgotat la bateria, i necessites utilitzar-la, et pot durar fins a 15-20 trajectes més.

A les nostres cadires salvaescales els agrada acabar el que comencen.

Poden muntar-se les cadires salvaescaleras en la intempèrie?

Clar que sí. Existeixen diferents models de cadires perquè puguin adaptar-se a les diferents necessitats de les persones. Per exemple, el cas de la cadira Devotus, els components elèctrics estan impermeabilitzats i les guies són d'acer inoxidable i calefactades. Estan calefactadas perquè la cadira es desplaci de manera fàcil i segura en cas de gel o neu, ja que Devotus funciona amb un sistema de tracció per adherència.

En el cas del model AMICUS, també ve preparada per afrontar les diferents condicions climàtiques, és impermeable i la tapisseria està protegida de la llum ultraviolada. En aquest cas, no fan falta guies calefactadas ja que la cadira funciona amb un sistema de tracció de cremallera pinyó.

En tots els casos, les cadires d'exterior van amb una funda per quan no s'utilitza la cadira.

Ocupen molt espai?

No, no ocupen molt espai. Les cadires són les millors opcions per a escales estretes.

La cadira Fidus per a trams d'escala rectes és la que ocupa menys del mercat. La distància des de la paret fins al final de la cadira plegada és de tan sol 28,5cm.

Alguns models de cadires com SOCIUS amb seient OFFSET, tenen el seient petit i el reposapeus desplaçat, perquè l'usuari viatge en posició inclinada respecte l'escala, estalviant-nos així centímetres durant el desplaçament.

El model de cadira UNUM Classic i UNUM Elegance té també com a opcional el desplaçament Twist&Go, això vol dir que el seient pot viatjar girat 70 graus per evitar col·lisions i estalviar espai en escales d'ample molt reduït.

Teniu més preguntes sobre cadires salvaescaleras, plataformes, elevadors o ascensors? Escriviu-nos un correu a [email protected] i us les respondrem en propers posts.

Salutacions!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu