sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Preguntes freqüents de cadires salvaescales (III)

Preguntes freqüents dels possibles clients de cadires salvaescales (III)

- És millor una cadira salvaescales amb monoraíl o doble rail?

A dia d'avui, existeixen diversos sistemes de tracció per salvaescales. Això condiciona el sistema de railes, donant motiu a dos models: monorraíl i doble rail. Tots dos presenten els seus propis avantatges i característiques, abastant un ampli ventall de situacions on poder ser instal·lades. 

Actualment, la majoria de cadires que presenten sistemes de tracció per cremallera pinyó. A través d'un engranatge, el motor impulsa una cadira pel riel dentat. Dins d'aquest sistema, trobem dos models diferents: les cadires amb un rail (monorail) i de dos rails. Aquests últims permeten oferir un major estabilitat que els monorails d'altres marques, sobretot de gamma baixa. Models com SOCIUS ofereixen a més ocupen molt poc espai sobre l'escala. 

D'altra banda, estan els salvaescales monorail amb sistema de cremallera pinyó. El seu principal avantatge és l'estabilitat en trajectes rectes (com FIDUS) i l'acabat estètic. La percepció visual d'una sola guia, encara que sigui una mica més gran, és un resultat més integrat i discret. En el cas de les escales corbes, UNUM és un clar referent.

També trobem les cadires amb sistema de tracció pneumàtica. No utilitzen engranatge per cremallera sinó corró per pressió. Això permet evitar la necessitat de greixar la guia, aportant un acabat extra. DEVOTUS és el màxim referent d'aquest sistema. 

- Puc escollir el color de la cadira?

Sí. La majoria de cadires salvaescales ofereixen la possibilitat de personalitzar el tapizado, el tipus de seient o el color de les guies. Això permet integrar-la millor en l'estil o disseny de l'escala i del nostre edifici. 

- És necessari realitzar obres o modificar l'escala per instal·lar una cadira salvaescales?

No. Tant la instal·lació de les cadires com de les guies no requereixen obres ni canvis en l'escala existent. Estan pensades per adaptar-se el màxim possible a la forma de l'escala, envaint el mínim possible els graons. La fixació es realitza directament sobre els graons mitjançant cargols.

- És possible finançar aquest tipus de productes?

Sí. En Válida sin barreras oferim la possibilitat de finançar tots els nostres productes, en còmodes terminis i ajustats a les preferències dels nostres clients. A més, oferim la possibilitat de pagament fraccionat

Si busques una solució en accessibilitat, en Válida sin barreras t'oferim una ampli ventall de productes i servei professional i eficient. T'oferim assessorament i pressupost sense compromís. Truca'ns: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu