sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Preguntes freqüents de plataformes salvaescales (I)

Fa uns dies presentàvem alguns dubtes sobre les cadires salvaescales. Donat l'èxit que van tenir, avui abordéssim les plataformes salvaescales. Si recordeu, les plataformes es caracteritzen per ser una solució més versàtil, apta per a les persones que utilitzen cadira de rodes. Són solucions en accessibilitat molt útils en espais públics i privats, sent una alternativa vàlida als elevadors o ascensors quan aquests no poden instal·lar-se. 

 

- Necessito fer obres per muntar una plataforma salvaescales?

 

No. Les plataformes s'instal·len sobre els graons o fixades a la paret. Això evita qualsevol tipus d'obra o modificació en l'escala existent, facilitant el seu muntatge. En conseqüència, s'aconsegueix reduir la inversió en mà d'obra i el preu final del producte. Gràcies a la diversitat de mesures que ofereixen les plataformes més modernes és possible ajustar-se a la majoria d'amplàries. 

 

- Quina amplària mínima necessito per a una plataforma salvaescales?

 

Les plataformes salvaescales rectes són els models que presenten una amplària més reduïda - el fet de no afrontar corbes suprimeix els angles de gir-. El model SPATIUM, per exemple, és un dels més compactes del mercat. Pot muntar-se en escales amb una escala amb un ample mínim de 96cm, sempre que s'opti per la fixació a paret. 

 

- Puc instal·lar una plataforma en una escala en forma de L?

 

Sí. Existeixen models de plataformes com DÉCOR o SECUR pensats per a escales amb una o més corbes. Poden fixar-se als graons mediantes pals, a la paret o mixts. La seva gran adaptabilitat permet muntar-les fins i tot als espais més difícils, com a escales en forma de caragol. 

 

- I si la plataforma ha d'anar a la intempèrie?

 

Tots els models de plataformes salvaescales de Vàlida sense barreres disposen de versió per a intempèrie. Compten amb una protecció extra resistent a la corrosió i la humitat, sent una garantia de durabilitat. 

En Válida sin barreras disposem d'un ampli ventall de solucions en accessibilitat. Si necessites adaptar la teva casa, millorar els accessos del teu negoci o busques assessorament, truca'ns: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu