sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Preguntes freqüents de plataformes salvaescales (III)

Finalitzem la nostra secció dedicada a resoldre preguntes freqüents de plataformes salvaescales. Així doncs, abordem algunes dubtes respecte el seu funcionament i engegada:

 

- Quanta llum consumeix una plataforma salvaescales?

 

 Pesi les dimensions de les plataformes, el seu consum és realment baix. En el cas del model SPATIUM, funcionen amb bateries autorecargables que requereixen, únicament, una font de 24V. Amb això, la potència que desenvolupa és de 0,54KW. D'aquesta manera, la plataforma salvaescales solament consumeix quan està en ús per recarregar les bateries. Així doncs, a efectes pràctics, la despesa energètica seria equivalent al d'un electrodomèstic comú.

 

- Què passa si la plataforma salvaescales es troba en el nivell superior i jo en l'inferior o viceversa?

 

Les plataformes salvaescales compten amb comandament a distància per poder moure-la fins al nivell desitjat. Existeixen diverses opcions, però les més comunes són dues. Una, que el comandament a distància estigui fix, prop de les parades de la plataforma. L'usuari solament ha de situar-se a prop per poder accedir als botons del comando. És una solució ideal per a comunitats de veïns o locals públics. La segona opció és que el comandament a distància portàtil, que l'usuari o propietari pot portar amb si. En aquest cas, és recomanable solament en espais d'ús privat.

 

- Si baixo per les escales i trobo la plataforma en ús, què pot passar?

 

Per activar el funcionament de la màquina, cal que algú mantingui pressionat els botons del comandament a distància (polsador sostingut). Si veu que a qualsevol moment existeix risc de col·lisió amb alguna persona, haurà de deixar de pressionar els comandos.

El funcionament lògic és que si avisem a la plataforma salvaescales fins al nivell on ens trobem, ho fem amb la plataforma plegada. De fet, les nostres plataformes, una vegada desplegades, solament es poden moure des dels comandos de l'interior de la plataforma. D'aquesta manera, s'eviten possibles atropellaments o atrapaments. A més, disposen de sensors que, en cas de detectar alguna presència prop de la plataforma, es detindria automàticament. 

 

- I si es produeix alguna emergència durant el trajecte?

 

Per normativa, totes les plataformes salvaescales han de comptar amb un sistema de parada d'emergència. En els models de Válida sin barreras consisteix en un botó tipus bolet, il·luminat permanentment mentre la plataforma està desplegada. Si es pressiona, es bloqueja ràpidament la marxa de la màquina. Si es pressiona accidentalment, solament s'ha de tirar del botó d'emergència per deixar-ho en la seva posició normal.

En Válida sin barreras oferim una ampli ventall de solucions en accessibilitat: cadires i plataformes salvaescaleras, ascensors, elevadors, adaptació de vehicles… Truca'ns i t'oferirem assessorament i pressupost sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu