sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Preu de salvaescales a Tarragona

¿Quin és el preu d'una cadira salvaescales a Tarragona?

 

Sabem que amb l'edat, apareixen impediments relacionats amb una falta de mobilitat. Aquest fet, pot generar impotència i en alguns casos minvar la confiança de la persona.

Per a millorar aquest aspecte, existeixen diferents solucions salvaescales que restableixen la seva autonomia. A més, proporcionen seguretat i confort en el seu dia a dia. Es tracta d'una solució simple i fàcil. No ocupa molt espai, és ràpida i fàcil d'instal·lar i no requereix treballs de construcció.

És per això que una solució pujaescales és una ajuda ideal per a superar els desnivells verticals.

En aquest sentit, a Válida sin barreras tenim models que s'adapten fins i tot en les escales més difícils.

Si vius a la província de Tarragona i has considerat instal·lar un salvaescales a la teva llar o negoci, aquest article t'interessa!

 

”sillas-salvaescaleras-precio-tarragona-solucion”

 

 

Tipus de cadires salvaescales segons el tipus d'escalera

 

Una cadira salvaescales és un mecanisme d'elevació que consisteix en una cadira que es desplaça a través d'una guia fixada al sòl mitjançants pals. Aquestes ajudes serveixen per pujar i baixar a persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat. 

Són una gran solució sobretot per a habitatges particulars i comunitats.

Al mercat, existeixen una àmplia selecció de cadires salvaescales. Cada una te les seves pròpies característiques tècniques per adaptar-se als diferents entorns.

En aquest sentit, podem cassificar-les en dos grans blocs depenent de si el carril és recte o te corbes o cantonades:

- Per salvar un tram d'escala corb: Aquestes cadires es fabriquen a mida i s'adapten als angles de les corbes i de les cantonades de l'entorn a salvar. Per mesurar exactament l'escala, a Válida sin barreras utilitzem un avançat sistema de fotometria per un ajust òptim.

Aquest tipus de salvaescales també serveixen per salvar escales amb replans intermitjos o tipus cargol.

Exemple d'una instal·lació de cadira salvaescales corba a Tarragona.

- Per a salvar un tram d'escala recta: El procés per realitzar el muntatge d'un pujaescales de trams recte és més sencill que el de trams corbs. Es aquest cas només haurem de tenir espai suficient perqué el salvaescales passi sense problemes per l'escala. 

Exemple d'instal·lació de cadira salvaescales recta a Tarragona. 

Altres aspectes importants a tenir en compte per classificar les cadires és si son per a interior o exterior.

T'ensenyem un altre cas d'instal·lació realitzada a l'exterior d'una casa particular a Tarragona.

 

 

 

Plataformes salvaescales a la província de Tarragona

 

Les plataformes salvaescales estan pensades per a que les persones amb discapacitat o en cadira de rodes puguin pujar i baixar escales de manera segura i sense necessitat d'assistència.

Aquestes solucions acostumen a instal·lar-se a comunitats de veïns tant en escales rectes com corbes i en interior o exterior.

 

”discapacidad-silla-de-ruedas-salvaescaleras-plataforma-accesibilidad-movilidad-reducida”

 

A més de les cadires i les plataformes salvaescales, a Válida sin barreras tenim altres sistemes d'elevació per a la supressió de barreres arquitecòniques com els elevadors verticales.

 

 

Què fa variar el preu dels salvaescales

 

Per què varia tant el preu d'un salvaescales a un altre? Què és el que determina el cost final del salvaescaleras?

El preu final pot variar depenent de molts factors.

El més important és si la instal·lació del salvaescaleras és per a salvar un tram d'escala corb o un tram recte. Els salvaescaleras per a salvar trams rectes són més econòmics, perquè la seva fabricació és molt més ràpida i no tan laboriosa.

Un altre factor determinant és si la seva instal·lació és per a ambients d'interior o intempèrie. Els materials en exterior han de ser més resistents per a suportar les inclemències del temps. Això vol dir que els subeescaleras per a exterior seran una mica més cars.

Un altre punt a tenir en compte és el recorregut a salvar. En conte més llarg sigui el recorregut a salvar, més guia i elements de fixació. Per això, el preu també es veurà incrementat.

Finalment, cada model salvaescaleras disposa de diferents característiques tècniques. A més, poden tenir diferents opcionals que també pot disminuir o augmentar el preu.

Alguns d'aquests opcionals poden ser:

  • Canviar el color de guia o entapissat per a una millor adaptació amb l'entorn
  • Disposar de gir automàtic
  • Incorporar un Kit extra peso
  • Instal·lació de tram de guia articulat

En aquest sentit, sempre és aconsellable que un assessor tècnic expert en el tema pugui realitzar una visita al lloc d'instal·lació. D'aquesta manera, li proporcionarà tota la informació necessària. Així mateix, li lliurarà un pressupost a mesura de la seva escala i de les necessitats de l'usuari.

 

”sillas-salvaescaleras-precio-plataforma-elevacion-tarragona-soluciones”

 

¿Quant costa un salvaescales a Tarragona?

 

Com hem dit, determinar el preu d'una cadira salvaescaleras és difícil sense realitzar una visita. De totes maneres, et deixem amb un enllaç perquè vegis un aproximat segons la tipologia de cada salvaescalerasPreus de cadires salvaescales. 

Si necessites instal·lar una cadira salvaescaleras a Tarragona, has de saber que Vàlida sense barreres posem a la teva disposició els nostres tècnics de la zona per al que necessitis. T'oferim servei per a qualsevol projecte en matèria accessible.

Si necessites realitzar la instal·lació d'un salvaescaleras a la ciutat de Tarragona i província, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et proporcionem un pressupost a mesura i sense compromís perquè puguis valorar-ho des de la tranquil·litat de la teva llar.

El nostre telèfon d'atenció al client és el 900 414 000 i és gratuït. També pots enviar-nos un mail a [email protected] amb la teva consulta i les teves dades de contacte.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu