sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Quant costa posar un salvaescales a Espanya? 2021

Quin preu tenen les ajudes salvaescales actualment a Espanya? Si vols saber quant costa un salvaescales, t'ho expliquem detalladament tenint en compte el tipus d'ajuda.

Arribats a unes certes edats, poden aparèixer unes certes limitacions sobretot pel que fa a mobilitat. Per això, moltes famílies decideixen realitzar unes certes adaptacions en la llar que garanteixin una major autonomia i també seguretat.

Algunes d'aquestes adaptacions poden ser la de realitzar instal·lacions salvaescales en les escales perquè la persona no pateixi cap accident.

Encara que puguin semblar ajudes cares, la veritat és que existeixen un ampli ventall de preus per a adaptar-se a totes les butxaques.

En aquest article t'expliquem els diferents salvaescales i què poden valer.

 

Diferències entre cadires salvaescales i plataformes salvaescales

 

Per a començar, hem de saber que hi ha diferents tipus de salvaescales per a diferents usos i necessitats.

D'una banda, les cadires salvaescales estan pensades per a transportar a persones amb mobilitat reduïda o persones majors amb algun problema de mobilitat.

Aquest tipus d'ajudes permeten pujar i baixar escales de manera asseguda i sense haver de fer esforços físics per part de l'usuari.

Les cadires salvaescales són utilitzades sovint en habitatges particulars, perquè l'espai per a la seva instal·lació és mínim. La seva fabricació és a mesura, per la qual cosa permet adaptar-se perfectament a la mena d'escala. En aquest sentit, podem trobar cadires per a un tram d'escala recte, per a un tram corb o amb replans intermedis. Això és important a tenir en compte per a determinar el preu de les cadires.

 

”cuánto

 

Les plataformes salvaescales estan més encarades a solucionar les necessitats de les persones en cadira de rodes. La base de la plataforma permet elevar a la persona amb discapacitat d'un punt a un altre d'una manera autònoma.

Quan deixa d'utilitzar-se, la plataforma queda plegada automàticament a un costat de l'escala. Gràcies a això, permet el passo a les persones que pugen o baixen les escales caminant.

Aquestes ajudes permeten adaptar-se a la mena d'escala com en el cas de les cadires elevadores. El seu ús més recurrent és en comunitats de veïns i tot tipus de locals, encara que podem trobar-les en qualsevol entorn.

 

”

 

Article relacionat: Guia de preus segons tipologia de salvaescales. 

 

 

Cadires i plataformes salvaescales. Quin preu tenen a Espanya? 

Com hem comentat, aquest tipus de salvaescales es fabriquen a mesura de cada escala. Per això, en cada instal·lació el preu pot ser molt variable i l'única manera de tenir un preu definitiu és amb la visita d'un tècnic.

No obstant això, podem donar-te alguns valors aproximats perquè tinguis una idea del preu d'instal·lar una cadira salvaescales o plataforma.

En el cas de les cadires, els preus oscil·len entre els 2.000€ i els 9.000€.

En el de les plataformes salvaescaleras, poden anar des dels 6.000€ als 10.000€ o més.

 

Què es té en compte a l'hora de valorar els diferents preus?

La forma d'escala: En aquest sentit, una escala recta sempre és més barata que una escala amb corbes i girs. La fabricació d'un tram recte sempre és més ràpida de realitzar, perquè no requereix d'una fabricació especial.

La distància a salvar: Evidentment, a més recorregut de guia, més incrementa el preu d'instal·lar el salvaescales.

Espai d'interior o exterior: Si la instal·lació és en intempèrie, els seus materials hauran de resistir les inclemències temporals perquè durin més. Aquest factor també encareix el preu del salvaescales.

Model de salva escales: Cada sistema d'elevació té les seves especificacions tècniques. A més, cadascun compta amb diferents opcionals i complements que poden fer variar el preu. Alguns d'aquests opcionals poden ser: gir automàtic de la cadira, càrrega extrapes, guia amb tram articulat...

Per això, per a disposar d'un pressupost a mesura és aconsellable que un assessor tècnic visiti el lloc i pugui fer l'estudi pertinent. D'aquesta manera l'usuari podrà disposar del pressupost sense compromís per a valorar l'opció que més li convingui.

 

 

 

El millor preu de salvaescales segons necessitats, tipus d'escala i pressupost 

 

A Válida sin barreras proporcionem visites gratuïtes al lloc d'instal·lació per a determinar la millor solució sobre la base de les necessitats de l'usuari i de l'entorn.

Oferim un servei integral d'assessorament perquè l'interessat sàpiga en tot moment quina ajuda accessible pot ser-li útil.

A més, en Válida sin barreras disposem del catàleg d'ajudes salva escales més ampli del mercat. Això ens permet arribar a qualsevol necessitat, per difícil que sigui.

En aquest sentit, no sols disposem d'ajudes com la cadira o plataforma salvaescales. A Válida sin barreras pots trobar un altre tipus de salvaescales com són els elevadors verticals, els pujaescales portàtils o altres solucions especials. 

 

”elevador

 

Si vols saber quant costa una cadira salvaescales o una altra solució, pots fer-ho a través del telèfon gratuït900 414 000. També pots escriure'ns a través d'[email protected] amb la mena de consulta que tinguis.

T'assessorem i recomanem la millor solució adaptada a les teves necessitats sense cap cost ni compromís.

 

Pressupost amb preu especial en salvaescales a Válida sin barreras 

A Válida sin barreras ens adaptem a la butxaca de cadascun dels nostres clients. Oferim els preus més competitius amb la possibilitat de finançar en còmodes terminis.

A més oferim 2 anys de garantia en cadascun dels nostres productes enfront de qualsevol defecte de fàbrica. Garantim una cuidada atenció postvenda, amb un servei de reparació urgent a la disposició de cada client.

La tecnologia dels nostres productes garanteix la major seguretat i la innovació més avançada.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu