sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Qui ha dit que les plataformes siguin intrusives?

plataformes salvaescales

Ocupen molt espai les plataformes salvaescales? Com i on s'instal·len? Quants tipus hi ha? Quin ens convé?

Vàlida sense barreres respon a totes aquestes preguntes oferint plataformes totalment plegables i que ocupen molt poc espai. A més, es poden fixar directament a la paret o bé amb pals.

Hi ha dos factors determinants que defineixen que una plataforma ocupi més o menys àrea, d'una banda destaquem el tipus de paret (si és resistent per a aguantar el pes de la màquina i de l'usuari) i d'altra banda l'escala (més o menys ampla).

Si existeix paret que sigui resistent, es pot instal·lar la plataforma directament en ella. D'aquesta manera, podem estalviar-nos uns centímetres que són els que ocuparien els pals. Si la plataforma s'ha de fixar mitjançant pals, ocupa uns 8 cm. més aproximadament.

Vàlida sense barreres compta en el seu catàleg amb diversos models de plataformes salvaescales, els menys intrusius són: Spatium i Décor.

Spatium és una plataforma per a trams rectes d'escala. La seva agradable presència estètica la converteix en la més sol·licitada per a cobrir les necessitats de restaurants, locals públics, botigues, portals, etc.

Décor és una plataforma per a escales corbes, molt compacta i no provoca gran impacte físic i visual. Décor pegada i fixada a la paret no ocupa més de 30 cm.

Si fem una comparació amb els objectes habituals que podem trobar en la nostra vida diària, destaquem que una plataforma pot ocupar menys espai i ser menys intrusiva que una planta.

No hi ha excuses per a adquirir una plataforma *salvaescaleras, amb ella eliminaràs barreres arquitectòniques i facilitaràs la vida  a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat perquè puguin desplaçar-se sense cap mena de dificultat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu