sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Quin tipus de seient escullo per a la meva cadira salvaescales SOCIUS?

Al mercat existeixen una infinitat de models de cadires salvaescales, però sabies que, a més, alguns d'aquests models tenen un gran ventall d'opcions per personalitzar-les? Estem parlant de poder escollir el color de les guies, el tipus de seient, si volem o no comandaments a distància…i un llarg etcètera.

Avui, per exemple, us parlarem dels diferents tipus de seient que podem escollir si ens decidim per instal·lar una cadira salvaescaleras model SOCIUS.

Perquè us feu una idea, aquesta cadira és apropiada per a la gran majoria d'escales corbes o amb cantonades. Pot instal·lar-se en interiors i també exteriors ja que, en aquest cas, es dota de guies galvanitzades i de components elèctrics impermeabilitzats.

Socius pot equipar-se amb 3 tipus diferents de seients segons les necessitats de cada usuari. Us fem una comparativa de les seves característiques:

SEIENT SMART

El Smart seat té formes arrodonides, és elegant i còmode.

És fàcil de combinar-lo amb la decoració de la llar ja que es pot escollir el color de la tapisseria d'entre 6 opcions: marró cacau, vermell robí, beix sorra, blau safir, verd jade i grisa pissarra (les cadires Socius per a exteriors es lliuren en color gris pissarra).

La tapisseria és molt fàcil de netejar, té aspecte de cuir i es pot reemplaçar fàcilment.

La distància que hi ha entre el seient i el reposapeus és ajustable: va dels 485mm als 630mm, amb increments de 25mm cada vegada.

El reposabraços, reposapeus i el seient són plegables, i es pleguen cadascun de manera independent.

Aquest seient no permet viatjar en posició girada, i el reposapeus tampoc gira amb el seient, tret que es triïn aquestes funcions com a opcionals. De fet, el reposapeus podria accionar-se des de la cadira o fins i tot des del reposabraços si s'escull com a opcional.

Per viatjar amb major seguretat, aquest seient inclou un cinturó retràctil de color crema. Pot cordar-se al centre o a un costat.

Smart seat admet un pes estàndard d'uns 115kg i com a opcional pot instal·lar-se un kit de extrapeso que permetria desplaçar persones de fins a 137kg.

 

SEIENT SIMPLICITY

El seient Simplicity de la cadira salvaescaleras Socius té també formes arrodonides, és una opció segura i funcional.

A diferència del Smart Seat, aquest seient es lliura en un sol color: el beix sorra. Un color de molt fàcil combinar en qualsevol habitatge.

La tapisseria és de vinil, un material que permet netejar-ho fàcilment.

En aquest cas, el seient Simplicity no permet l'opció de viatjar girat, tampoc com a opcional.

Els reposapeus, reposabraços i seient són plegables de manera manual i separada.

La distància desde el seient fins al reposapeus és ajustable des dels 485mm als 630mm, amb increments de 20mm.

La versió Simplicity permet una capacitat de càrrega de 115kg, sent possible ampliar-la amb un kit de extrapeso fins als 137kg.

 

SEIENT STYLE

El seient Style de la cadira salvaescaleras SOCIUS és l'opció més elegant de les tres. El seu respatller és de forma trapezoïdal amb els contorns arrodonits.

Admet 3 colors de tapisseria amb tres materials diferents: material vinil i color beix, material cuir i color blanc, i material tela i color vermell. Això ens permet jugar amb les textures, a més dels colors, a l'hora de combinar-ho amb la decoració de la nostra llar.

La distància entre el seient i el reposapeus és ajustable des dels 490mm fins als 580mm, amb increments de 20mm.

Els reposapeus, reposabraços i seient són plegables, també de manera manual i individual.

No admet viatjar en posició girada, tampoc girar el reposapeus des del seient (el reposapeus automàtic és opcional, i s'activaria des del seient).

El seient Style admet fins a 115kg de càrrega, ampliant-se fins a 137kg amb el kit d'extrapès.

 

Hi ha dos aspectes més que comentarem sobre el primer seient explicat, l'Smart:

Seient SMART PERCH.

Per a clients amb problemes de maluc o poca flexió de genolls existeix una versió anomenada Smart Perch que permet l'usuari viatjar gairebé dempeus, recolzat a la cadira. Aquesta opció també està indicada per escales molt estretes amb falta d'espai per a una cadira de mides estàndard.

Aquest model només es lliura amb un reposapeus ample, per assegurar major estabilitat durant el trajecte. El reposapeus és automàtic, i s'activa des de sota el reposabraços.

La Smart Perch no és adequada per a versions d'exterior, només per a interiors.

Permet una càrrega màxima de 115kg.

Seient CHILD. La segona és que si l'usuari és un nen existeix un tipus de seient anomenat CHILD, pensat perquè els petits amb problemes de mobilitat puguin pujar i baixar escales de forma segura. El seient permetrà, a posteriori, reemplaçar-se per un seient SMART convencional.

Existeixen 4 mides diferents del seient Child.

El reposapeus és ajustable (pes, angle, etc.) i també existeixen diferents reposacaps amb diferents formes i mides.

Si necessiteu més informació o veure imatges sobre el tipus de seients de la cadira salvaescales SOCIUS podeu consultar-los aquí o trucar-nos al telèfon gratuït d'atenció al client: 900 414 000

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu