sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

RAIZER, la cadira elevadora per caigudes d’emergències

Les caigudes són un fet quotidià: una ensopegada, un mareig, la falta d'energies… pot provocar una caiguda sobtada. Però, com ajudar a una persona a aixecar-se? Existeixen diverses tècniques per aixecar una persona del sòl sense fer-li mal, però requereixen força física i cert grau d'experiència. Per a aquestes situacions, la cadira elevadora RAIZER és una solució segura a l'abast de totes les persones.

RAIZER és la cadira elevadora per a caigudes d'emergències que permet a una persona aixecar a una altra que ha sofert una caiguda. Si fins ara es requeria força per a això, RAIZER permet realitzar la incorporació d'una manera segura, ràpida i sense esforç. Amb una forma similar al d'una cadira, aquest elevador és capaç d'aixecar del sòl una persona de fins a 150 quilos pressionant només un botó.

El secret de RAIZER resideix en la seva estructura modular desmuntable. Davant una persona major o amb mobilitat reduïda caiguda, una assistent o un familiar pot muntar l'estructura de la cadira a la seva al voltant. L'assemblatge amb “clic” i la diferenciació del llaç esquerre i dret amb colors permeten realitzar els passos d'una manera fàcil i intuïtiva. A més, la cadira compta amb cinturó de seguretat i senyals acústics i sonores per garantir un correcte accionament de la màquina. En cas de mal assemblatge, una xiuletada ens avisa i no permet l'accionament.

Funcionament

L'assistent se situa al costat de la persona caiguda amb el kit RAIZER. En la borsa estan tots els components necessaris desmuntats. Per procedir al seu correcte assemblatge, el primer pas és col·locar la persona caiguda estirada, amb l'esquena contra el sòl i els genolls lleugerament flexionats. A manera de seient, es col·loca el RAIZER i es procedeix a assemblar el respatller i les 4 potes lleugerament corbades.

Una vegada muntat, s'activa la cadira a través del botó d'encès. A cada costat del seient també hi ha botons de para el control d'ascens. Mentre es mantingui atapeït, la cadira estarà en moviment fins a arribar al punt més alt, però segur, per procedir a posar en peus a l'assistit.

D'altra banda, la cadira elevadora RAIZER funciona amb bateries elèctriques, recarregables amb un carregador convencional. A més, és possible connectar-ho al cotxe amb un adaptador de 12V. Com a opcional, la cadira pot funcionar amb un comandament a distància per a la seva elevació.

Válida sin barreras és distribuïdor oficial de la cadira RAIZER. Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres trucant al 900 414 000.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu