sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Rampa minusvàlids treu i posa: Converteix la teva escala en rampa

Necessites convertir la teva escala en rampa? Descobreix la rampa per a minusvàlids treu i posa de Válida sin barreras.

Com sabem, les rampes són elements arquitectònics que serveixen per a comunicar dues plantes de diferent nivell per a facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. En aquest sentit, és molt comú veure petits desnivells que dificulten l'accessibilitat de les persones que es desplacen en cadira de rodes.

Per a això, Válida sin barreras té la solució definitiva: La rampa automàtica FACILITAS.

 

 

Convertir l'escala en rampa

 

A l'actualitat, existeixen molts edificis amb un graó en l'entrada que pot presentar un obstacle per a les persones amb discapacitat. Per això, hem dissenyat la rampa FACILITAS amb funció “treu i posa”, doncs disposa d'un sistema automàtic que a plegar-se torna a convertir la rampa en graó.

Es tracta d'una solució molt resistent composta d'acer i alumini que funciona amb 2 bateries connectades a la xarxa elèctrica mitjançant un carregador.

La rampa es plega i desplega de manera automàtica mitjançant el comandament a distància. Per això, en plegar-se, la rampa compleix la funció d'un graó sense ocupar espai addicional i quedant totalment adaptada en l'esglaó, per tant, en plegar-se no envaeix la superfície inferior.

Aquesta ajuda tècnica permet un accés còmode i segur d'acord a la normativa vigent sobre accessibilitat en edificis públics o privats, podent suprimir desnivells de fins a 20cm. Per a un acabat òptim, la superfície de la rampa pot recobrir-se amb xapa d'alumini, goma antilliscant o moqueta segons el cas.

 

 

Si estàs interessat i vols obtenir més informació sobre la instal·lació d'aquesta rampa, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu