sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Rampes i plataformes elèctriques per a furgonetes

Rampes i plataformes elèctriques

Existeixen solucions tècniques que ens poden ajudar a pujar a un vehicle en cadira de rodes. Si aquest compta amb les mesures suficients (preferiblement una furgonetes), existeixen dues opcions que ens poden facilitar molt la vida: les rampes manuals i les plataformes elèctriques.

En el cas de les rampes, una de les adaptacions de vehicles més recomanables són els rebaix de pis. Gràcies a aquesta modificació, un usuari en cadira de rodes pot accedir a l'interior de manera còmoda i autònoma. A través d'una modificació en el xassís, s'instal·la una rampa plegable amb una inclinació que permeti una entrada sense sobreesforços o risc de reculada.

Una altra solució recomanable són les plataformes elèctriques. Tenen un funcionament molt similar al d'un elevador de curt recorregut, transportant una persona en cadira de rodes des de l'exterior del vehicle fins a l'interior. Existeixen diversos models i versions, però el funcionament sol ser el mateix: a través d'un comandament a distància, l'usuari controla el moviment de la plataforma. Aquesta es troba connectat a un braç articulat fixat al xassís del vehicle, exercint la força necessària per elevar la plataforma amb la cadira i l'usuari.

Les plataformes elèctriques poden instal·lar-se en la part posterior del vehicle o en el lateral, segons les necessitats de cada usuari. En tots dos casos, permeten l'accés de l'usuari com a passatger o com a conductor.                   

Si aquestes interessat a instal·lar una plataforma elèctrica o una rampa, has de saber que aquest tipus d'adaptacions requereix experiència, empatia i professionalitat. A més, és obligatori comptar amb la corresponent homologació. En Válida Car, la divisió especialitzada en adaptació de vehicles de Válida sin barreras, t'assessorem per escollir la solució que millor s'adapti a les teves necessitats. A més, oferim servei integral d'instal·lació i homologació perquè tu no hagis de preocupar-te de res. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu