sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Recanvis per a cadires de rodes manuals que faciliten la vida

Quins recanvis per a cadires de rodes manuals poden fer més fàcil la nostra vida?

Les persones que es desplacen en cadira de rodes poden trobar-se diversos impediments durant el seu dia a dia.

Per a facilitar la seva vida, existeixen diversos accessoris que s'adapten a la seva cadira de rodes manuals i d'aquesta manera milloren la seva autonomia i permeten un desenvolupament més confortable i fàcil.

 

També pot interessar-te: Silla salvaescales manual.

 

 

Accessoris per a cadires de rodes

 

 

Coixí antiescares

 

Un coixí antiescaras és un accessori molt útil que ajuda a evitar l'aparició de problemes sanguinis repartint la pressió per tota la superfície.

En el següent article t'expliquem com escollir correctament un coixí antiescares.

 

Cinturons de seguretat

 

Existeixen una àmplia gamma de cinturons per a cadires de rodes, aquests poden ser molt útils per a una major subjecció i evitar un lliscament.

 

 

Arnès de subjecció

 

Igual que el cinturó, reforça la subjecció de l'usuari, evitant un lliscament frontal.

 

 

Coixinets de reposabraços

 

Existeixen diferents models de coixinets per a donar suport al braç en el reposabraços de la cadira, amb diferents sistema de fixació i també diferents gruixos i materials.

 

 

Motxilla per a cadira de rodes

 

Borsa d'emmagatzematge que s'adapta a la part posterior de la cadira per a portar tot el que precisi l'usuari.

 

 

Llum LED

 

Aquestes llums s'adapten a la cadira de rodes per a millorar la seguretat i ser més visible per als altres sobretot a la nit.

 

 

Mirall retrovisor

 

Igual que amb qualsevol vehicle, pot ser-nos molt útil sobretot per a les persones que els costa moure el seu tronc superior. Disposar d'un mirall retrovisor és una bona idea per a millorar la seva visió.

 

 

Taula adaptable

 

Aquestes taules s'adapten als reposabraços de la cadira i serveixen com a suport per a posar tot això que necessitem com un portàtil, Tablet o fins a menjar.

 

 

Paraigua/parasol

 

Els paragues i/o parasols poden ser de gran ajuda per a aquests dies de pluja o de molt de sol. S'ajusten a la cadira de rodes amb un ancoratge ràpid que normalment pot orientar-se on l'usuari necessiti.

 

 

Suport per a begudes

 

Aquest accessori és molt útil per a aquestes persones que no poden separar-se de la seva beguda. Hi ha diferents models pel que és important tenir en compte les mesures per a la seva subjecció.

 

 

Impermeables i/o tèrmics

 

Aquests impermeables estan pensats especialment per a les persones que es desplacen en cadira de rodes. Són molt útils per a combatre les inclemències del temps.

 

 

A part d'aquests recanvis, també ens trobem amb recanvis per a les diferents peces que conformen la cadira i també per al canvi de rodes.

Gràcies a aquests accessoris, sempre seràs a temps per a realitzar qualsevol activitat i previst per si passa algun contratemps, això t'atorgarà major independència i confort en el teu desenvolupament diari.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu