sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ricardo Ten: el nedador paralímpic campió del món de ciclisme

Ens trobem davant d'un cas de superació i ambició per aconseguir tot el que un es proposa. Com ell diu “la discapacitat és la que nosaltres mateixos ens marquem". Amb vuit anys, un accident elèctric li va provocar l'amputació de tots dos braços i de la cama esquerra. Aquest fet no va fer que Ricardo es donés per vençut, va aprendre a escriure a la velocitat dels seus companys amb la boca i va adquirir consciència de la seva força i la seva capacitat per aconseguir el que volgués.
En 1996 va debutar en els Jocs d'Atlanta com a nedador paralímpic i es va convertir en un dels més prolífics de la nostra història. Ha aconseguit més de 100 medalles entre Nacionals, Europeus, Mundials i Jocs. Després Ten va decidir passar-se al ciclisme adaptat als 42 anys.
Després de 20 anys com un dels nedadors paralímpics més prolífics de la nostra història -va debutar als Jocs d'Atlanta al 1996 i va arribar a participar fa dos anys als Jocs de Rio de Janeiro- i més de 100 medalles entre Nacionals, Europeus, Mundials i Jocs. Ten va decidir passar-se al ciclisme adaptat als 42 anys. Va ser llavors quan Ricardo va aconseguir proclamar-se campió del món de ciclisme en pista, en la modalitat de Persecució classe C1, en els Mundials que es disputen a Rio de Janeiro.

Aquest gran assoliment el situa com un dels esportistes adaptats més grans de la nostra història.

Ricardo Ten és un conferenciant i motivador a dia d'avui, i mai ha permès que aquell accident el freni en qualsevol aspecte de la seva vida. Ens adverteix que s'està entrenant per al Mundial de ciclisme en ruta d'aquest juny que es disputa a Itàlia i que no es tanca a cap disciplina esportiva.

A Válida sin barreras recolzem a Ricardo Ten i també a tots aquests casos en els quals no existeixen límits per a la superació personal!

 

Font: elespanol.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu