sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescaleras a Bilbao i tota Bizkaia: Pressupost ràpid

Necessites un pressupost ràpid d'un salvaescales en Bizkaia?

 

Tots hauríem de tenir els mateixos drets a l'hora de moure'ns lliurement per l'entorn, però desafortunadament encara hi ha moltes barreres arquitectòniques que impedeixen que aquest fet sigui possible.

En Válida sin barreras treballem per a millorar aquesta problemàtica que afecta a moltes persones, sobretot a aquestes que són majors o amb dificultats per a moure's i que necessiten una ajuda per al seu desplaçament diari.

En aquest sentit, realitzem instal·lacions salvaescales de tota mena i per tot el territori espanyol i illes amb l'objectiu d'oferir el millor assessorament i servei en matèria accessible.

 

 

Cadires salvaescales a Bilbao

 

Els nostres tècnics de la zona de Bizcaya poden resoldre qualsevol aspecte relacionat amb l'accessibilitat. En aquest sentit, si necessites una cadira salvaescales, posem al seu abast les últimes novetats del sector per a garantir la màxima seguretat i confort de l'usuari.

Disposem de cadires per a salvar tot tipus d'entorns: Trams d'escala rectes, trams corbs, en interior, en exterior, escales empinades o molt estretes, etc.

 

 

Plataformes salvaescales a Bilbao

 

En Válida sin barreras també oferim la possibilitat d'instal·lar una plataforma salvaescaleras per a proporcionar autonomia a les persones que es desplacen en cadira de rodes.

Igual que amb les cadires salvaescales, també disposem de plataformes que s'adapten a qualsevol mena d'entorn.

Totes les nostres ajudes estan fabricades a la Unió Europea, complint amb els rigorosos estàndards de qualitat i seguretat.

A més, disposem de màquines i recanvis originals en estoc, al costat d'un sistema de logística molt competitiu per a oferir-te una resposta immediata i no sofrir llargues esperes.

 

A part de les cadires i plataformes, també posem al seu abast una àmplia gamma d'elevadors de curt recorregut i altres solucions com subeescaleras portàtils o elevadors per a piscines que garanteixen un accés universal en qualsevol situació.

 

Realitzem instal·lacions a tota la província de Bizcaya, per la qual cosa si viu allí i necessita un pressupost per a instal·lar un salvaescales en un local o habitatge, no dubti a contactar amb nosaltres al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail amb la seva consulta a [email protected]

Per descomptat, després de la visita gratuïta i sense compromís del nostre tècnic de la zona, li proporcionem el pressupost al moment.

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu