sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescaleras a Madrid: instal·lació i manteniment

Si vius a Madrid i cerques una solució per pujar i baixar escales d'una manera fàcil i segura aquest post t'interessa. 

Actualment existeix un ampli ventall de solucions per a l'accessibilitat dels espais públics i domèstics. Una de les solucions més comunes són les cadires salvaescaleras, una ajuda tècnica que permet als usuaris viatjar asseguts mentre la màquina realitza el trajecte de pujar o baixar escales. Existeixen versions pensades per a espais d'interior i d'intempèrie. 

La principal diferència entre uns i uns altres models és la seva aplicació als diferents tipus d'escales. Partint d'aquesta base, normalment es divideixen entre les cadires salvaescaleras per a trams rectes únics o per a escales amb una o més corbes (diversos trams). Aquestes últimes, com el model SOCIUS, ofereixen una major capacitat d'adaptació.

D'altra banda, les cadires salvaescaleras poden instal·lar-se en espais reduïts, fins i tot en escales estretes. Això suposa una alternativa vàlida quan no és viable instal·lar un altre tipus de solucions. A més, i com a punt a favor, instal·lar un salvaescaleras no requereix realitzar obres ni modificacions en l'escala existents. Això permet una instal·lació ràpida i fàcil, la qual cosa es tradueix en un estalvi considerable en mà d'obra.

En el cas de les cadires per a exterior, existeixen models específics. En altres casos, com succeeix amb models del tipus DEVOTUS, compten amb components d'alta qualitat aptes per a interior i intempèrie. Això permet escollir entre un ampli ventall d'acabats per aconseguir una màquina més integrada a l'entorn de la casa. 

La majoria de solucions en accessibilitat estan subjectes a normatives que regeixen el seu ús i manteniment. En el cas dels ascensors i elevadors, per llei han de passar un control tècnic periòdic que garanteixi el seu funcionament. Però en el cas dels salvaescaleras, la normativa vigent els eximeix d'estar subjectes a aquest manteniment. Això es tradueix que el propietari de la cadira no està obligat a contractar un servei de manteniment de cadires salvaescaleras. 

Així i tot, un manteniment periòdic pot prevenir-nos de més d'una sorpresa. En alguns casos, el trencament d'una peça pot provocar futures avaries greus sinó es revisen a temps. Per això, si finalment apareix l'avaria, pot acabar suposant un cost molt major que la contractació d'un pla de manteniment.

Si estàs interessat a instal·lar una cadira salvaescaleras o cerques un pla de manteniment a Madrid, en Vàlida sense barreres t'oferim un ampli ventall de solucions. Disposem de models per a interior i exterior, per a escales corbes i rectes. A més, els nostres models compten amb opcionals per ajustar-se amb més precisió i aconseguir una major integració a l'espai. 

Truca'ns i descobreix un món de solucions en accessibilitat: 900 414 000. Oferim assessorament tècnic i pressupost gratuït.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu