sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Alacant - Cadires i plataformes

Necessita instal·lar una cadira o plataforma salvaescales a Alacant?

 

Cada vegada són més les persones que busquen una solució als problemes que tenen per a utilitzar les escales de la seva llar. Això pot ser degut a diferents factors: una edat avançada, una discapacitat que els dificulta el seu desplaçament o simplement perquè volen guanyar en qualitat de vida i millorar el seu confort diari.

Per això, has de saber que acabar amb les barreres és possible gràcies a les diferents solucions que s'empren per a augmentar l'autonomia personal i també ajudar en la seguretat de les persones.

En aquest sentit, existeixen les solucions salvaescales que permeten pujar o baixar a una persona d'una planta a una altra sense esforç i de manera independent. Entre les diferents ajudes existeixen les cadires o plataformes que consisteixen en un sistema d'elevació, el qual a través d'una guia ancorada a l'escala, transporten a la persona d'un punt a un altre.

 

 

Cadires salvaescaleras a Alacant

 

A Válida sin barreras ja portem més de 20 anys al servei de les persones, proporcionant tot tipus d'ajudes per a l'accessibilitat amb productes avalats per marques de gran prestigi i qualitat.

Així mateix, posem al seu abast una àmplia gamma de cadires per a salvar qualsevol tipus de desnivell:

- Trams d'escala rectes

- Trams d'escala corbs

- Ambient interior

- Ambient exterior

- Multiplantes

- Escales molt estretes, empinades, etc.

 

Les nostres cadires salvaescales són confortables, àgils i amb dissenys innovadors. A més són plegables i la seva instal·lació és ràpida i sense obres.

 

 

 

Plataformes salvaescales a Alacant

 

També disposem de diferents models de plataformes per a la supressió de qualsevol barrera arquitectònica ja sigui en locals, comunitats de veïns, cases particulars, establiments públics, etc.

A diferència de les cadires, les plataformes serveixen per a pujar d'una planta a una altra a una persona en cadira de rodes sense necessitat de fer transferència.

Aquestes solucions també permeten el seu muntatge a qualsevol mena d'escala, ja sigui recta, corba, en ambients d'interior i també en exterior, trams llargs o molt curts, etc.

 

 

 

Si necessites informació o un pressupost gratuït, podem enviar un tècnic expert en matèria accessible perquè realitzi un estudi del lloc a salvar i li proporcioni assessorament sense compromís.

El nostre telèfon és el 900 414 000 o també pot enviar-nos un mail amb la seva consulta a [email protected], estarem encantats d'ajudar-lo en tot el que necessiti.

 

 

Per un món sense barreres! 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu