sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Alacant - Cadires i plataformes

Necessita instal·lar una cadira o plataforma salvaescales a Alacant?

 

Cada vegada són més les persones que busquen una solució als problemes que tenen per a utilitzar les escales de la seva llar. Això pot ser degut a diferents factors: una edat avançada, una discapacitat que els dificulta el seu desplaçament o simplement perquè volen guanyar en qualitat de vida i millorar el seu confort diari.

Per això, has de saber que acabar amb les barreres és possible gràcies a les diferents solucions que s'empren per a augmentar l'autonomia personal i també ajudar en la seguretat de les persones.

En aquest sentit, existeixen les solucions salvaescales que permeten pujar o baixar a una persona d'una planta a una altra sense esforç i de manera independent. Entre les diferents ajudes existeixen les cadires o plataformes que consisteixen en un sistema d'elevació, el qual a través d'una guia ancorada a l'escala, transporten a la persona d'un punt a un altre.

 

 

Cadires salvaescaleras a Alacant

 

A Válida sin barreras ja portem més de 20 anys al servei de les persones, proporcionant tot tipus d'ajudes per a l'accessibilitat amb productes avalats per marques de gran prestigi i qualitat.

Així mateix, posem al seu abast una àmplia gamma de cadires per a salvar qualsevol tipus de desnivell:

- Trams d'escala rectes

- Trams d'escala corbs

- Ambient interior

- Ambient exterior

- Multiplantes

- Escales molt estretes, empinades, etc.

 

Les nostres cadires salvaescales són confortables, àgils i amb dissenys innovadors. A més són plegables i la seva instal·lació és ràpida i sense obres.

 

 

 

Plataformes salvaescales a Alacant

 

També disposem de diferents models de plataformes per a la supressió de qualsevol barrera arquitectònica ja sigui en locals, comunitats de veïns, cases particulars, establiments públics, etc.

A diferència de les cadires, les plataformes serveixen per a pujar d'una planta a una altra a una persona en cadira de rodes sense necessitat de fer transferència.

Aquestes solucions també permeten el seu muntatge a qualsevol mena d'escala, ja sigui recta, corba, en ambients d'interior i també en exterior, trams llargs o molt curts, etc.

 

 

 

Si necessites informació o un pressupost gratuït, podem enviar un tècnic expert en matèria accessible perquè realitzi un estudi del lloc a salvar i li proporcioni assessorament sense compromís.

El nostre telèfon és el 900 414 000 o també pot enviar-nos un mail amb la seva consulta a [email protected], estarem encantats d'ajudar-lo en tot el que necessiti.

 

 

Per un món sense barreres! 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu