sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Astúries: Instal·lar a Oviedo, Gijón i més

Vius a Astúries i necessites un salvaescales? Realitzem instal·lacions a tot el territori: Oviedo, Gijón… Consulta'ns sense compromís!

 

A mesura que les persones envelleixen, és habitual començar a presentar diferents problemes de mobilitat perquè es perd massa muscular i poden aparèixer diferents problemes articulars.

Amb aquesta falta de mobilitat arriben els problemes per a pujar i baixar les escales de l'entorn, convertint-se en una de les majores causes de caigudes en persones majors.

Per això, existeixen una àmplia gamma de solucions que faciliten l'ascens i descens de les persones amb una major comoditat i seguretat.

A Válida sin barreras ens encarreguem de realitzar aquest tipus d'instal·lacions per a millorar l'accessibilitat de l'entorn. En aquest sentit, les nostres ajudes es fabriquen a mesura per a cada escala i situació. Amb l'ajuda d'un assessor tècnic especialitzat en accessibilitat, es realitza un estudi per a facilitar-li tota la informació necessària i ensenyar-li la millor solució tenint en compte les característiques de la llar i persona.

 

 

Silla salvaescaleras a Astúries

 

Si vius a Oviedo, Gijón o qualsevol altra zona d'Astúries i necessites una solució salvaescales, pots posar-te en contacte amb nosaltres per a valorar la teva situació sense compromís.

A Válida sin barreras som líders en vendes a Espanya i ja són més de 10.000 les màquines instal·lades a tot el territori gràcies al nostre equip de tècnics altament qualificats i amb les millors marques del mercat.

La solució més utilitzada a habitatges unifamiliars són les cadires salvaescales perquè ocupen poc espai i permeten fabricar-se a mida, ideals perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin pujar i baixar les escales de la seva llar sense dificultat.

Aquestes cadires ens permeten salvar trams d'escala rectes, amb corbes o amb replans intermedis. També disposem de models per a salvar trams en interior o en ambients d'intempèrie. Et mostrem alguns casos d'instal·lacions realitzades a Astúries:

- Instal·lació realitzada en tram corb

- Instal·lació realitzada en interior

- Instal·lació realitzada en exterior

 

 

Plataformes salvaescaleras, elevadors i altres solucions

 

Un altre tipus d'ajuda tècnica per a la supressió de barreres arquitectòniques són les denominades plataformes salvaescales, aquestes solucions permeten a les persones en cadira de rodes ser autònomes i desplaçar-se d'una planta a l'altra sense necessitat d'assistència.

Aquest tipus de solucions també es fabriquen a mesura i s'instal·len en tota mena d'escales. Una vegada s'han deixat d'utilitzar, les plataformes es pleguen deixant l'escala lliure per a les persones que van a peu.

 

També disposem d'altres ajudes tècniques com els elevadors de curt recorregut, ideals per a millorar l'accessibilitat de comunitats o qualsevol local. A més, tenim altres solucions com els pujaescales portàtils ideals per al seu fàcil emmagatzematge o fins a elevadors per a l'accés a les piscines. 

 

Els preus de qualsevol salva escales són difícils de determinar sense una visita del tècnic, perquè cada ajuda es fabrica a mesura i pot variar molt depenent de la distància a salvar, el model triat, si és per a escales rectes o corbes, interior o exterior, etc.

En aquest sentit, si tens qualsevol desnivell en la teva propietat i desitges continuar gaudint de la teva qualitat de vida, no dubtis a telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail amb les teves dades de contacte en [email protected], els nostres assessors t'informessin sobre els diferents preus i et lliuressin un pressupost sense compromís perquè puguis valorar-ho amb tranquil·litat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu