sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Barcelona: Preus, tipus i consells

Salvaescales a Barcelona? Si necessites informació sobre preus, tipus i consells, a Válida sin barreras tenim la solució.

 

Cadires i plataformes salvaescales a Barcelona

 

Espanya és un dels països amb major esperança de vida del món, amb una mitjana actual de 83 anys. En tenir una població amb l'esperança de vida tan elevada, és molt important assegurar unes condicions òptimes per a la seguretat dels nostres majors.

A Válida sin barreras treballem a nivell nacional per a millorar aquest aspecte, ocupant-nos de proporcionar benestar i autonomia als nostres usuaris. Per a això, comptem amb una àmplia gamma de solucions salvaescales que permeten salvar els desnivells verticals de l'entorn amb les màximes garanties de seguretat.

Treballem a nivell particular i també a locals comercials, institucions públiques, comunitats de veïns sempre amb l'objectiu de millorar la vida de les persones, fent-la més segura, autònoma i fàcil.

 

 

Actualment disposem de cadires salvaescales, plataformes pujaescales, elevadors de curt recorregut, elevadors per a facilitar l'accés a les piscines, entre altres solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques.

 

Instal·lacions realitzades a Barcelona:

 

Escales corbes

 

Escales rectes

 

En espais interiors

 

En espais d'intempèrie

 

 

 

 

 

Per a determinar el preu de les nostres solucions et recomanem una visita in situ d'un dels nostres comercials de la zona, perquè existeixen diversos factors com el model a triar, el recorregut a salvar, el tipus d'escala… que poden fer que el preu variï considerablement. De tota manera, et deixem un article de preus orientatius perquè puguis comparar.

Si vius a Barcelona i necessites assessorament en accessibilitat, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte perquè et truquem el més aviat possible. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu