sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Bilbao: Cadires salvaescales i plataformes

Necessites instal·lar un salvaescales a Bilbao? Et vam mostrar què són i per a què serveixen les cadires i les plataformes pujaescales.

 

Un habitatge adaptat és aquesta que està exempta d'obstacles, facilitant un cert grau d'autonomia a les persones amb problemes motrius. En aquest sentit, un dels aspectes fonamentals per a aconseguir una llar sense barreres és que aquest sigui accessible.

En aquests casos en què hi ha escales o desnivells, és recomanable realitzar una instal·lació per a acabar amb aquesta mena d'impediments. Per això, existeixen les ajudes tècniques denominades solucions salvaescales. 

Aquestes ajudes s'adapten a les necessitats específiques de la persona així com de l'emplaçament. Si disposem d'un salvaescales, podem pujar i baixar les escales de la llar sense necessitar ajuda d'un assistent. D'aquesta manera, recuperem la nostra autonomia i millorem el nostre benestar diari.

A Válida sin barreras realitzem aquest tipus d'instal·lacions per a aconseguir un entorn adaptat i millorar la qualitat de vida de les persones.

 

Pensant en instal·lar un salvaescales a Bilbao?

 

Si necessites instal·lar un salvaescales a Bilbao, pots consultar-nos sense compromís. Les solucions salvaescaleras de Válida sin barreras són especialment segures i compten amb les màximes garanties de qualitat. Disposem de cadires salvaescales, plataformes pujaescales, elevadors de curt recorregut i altres solucions per a acabar amb qualsevol mena de barreres arquitectòniques.

A més, disposem d'un equip d'assessors tècnics repartits per tot el territori espanyol que ofereixen un assessorament gratuït i un pressupost sense compromís.

Et llistem alguns exemples de salvaescaleras a Bilbao o a la província de Biscaia instal·lats pel nostre equip:

 

”sillas

 

 

Com triar la millor solució salvaescales?

 

Per a triar un salvaescales han de tenir-se en compte diferents factors tant del lloc com de les necessitats de l'usuari/s.

Per exemple, si una persona es desplaça en cadira de rodes, la millor opció serà instal·lar una plataforma salva escales. També haurem de triar el model que per mesures s'ajusti millor al lloc. Així mateix, factors com si la instal·lació és en interior o en exterior també poden afectar el model salvaescales.

Com existeixen una àmplia gamma de solucions, un tècnic de Válida sin barreras pot proporcionar-li una orientació gratuïta sobre el salvaescales més adequat en la seva situació.

Si ho desitja, també podem enviar al tècnic en el lloc on s'ha de realitzar la instal·lació. D'aquesta manera, li proporcionarà tota la informació que vostè necessita. A més, i si ho desitja, li lliurarà un pressupost sense compromís perquè pugui valorar si col·locar un salvaescales al seu habitatge, comunitat o local.

 

Tipus de salvaescales

 

Com hem comentat, existeixen diferents tipus de solucions per a l'accessibilitat. A continuació, t'expliquem detalladament per a què serveix cada ajuda i on poden instal·lar-se.

 

Cadires salvaescales a Bilbao

 

Les cadires salvaescales, també denominades cadires elevadores o puja escales, serveixen per a pujar o baixar a una persona de manera asseguda d'una planta a una altra. D'aquesta manera, l'usuari pot pujar escales sense realitzar cap esforç físic. Normalment, són utilitzades per persones majors o  persones amb mobilitat reduïda, encara que també és una ajuda per a millorar el confort de qualsevol.

Les cadires salvaescales són la solució ideal sobretot per a habitatges unifamiliars. Això és perquè ocupen molt poc espai i a més són plegables pel que si l'escala és estreta, també permet la instal·lació.

 

 

 

Plataformes salvaescales a Bilbao

 

Les plataformes salvaescales o plataformes inclinades, són un sistema d'elevació que serveix per a transportar a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Permeten salvar trams curts de pocs graons fins a escales amb diverses plantes o replanells.

Aquestes plataformes són ideals per a instal·lar en comunitats de veïns o en establiments públic o privats. Destaquen per ser plegables, per la qual cosa quan no estan en funcionament, no ocupen espai.

Permeten la seva instal·lació tant a l'interior de l'habitatge com en l'exterior, gràcies al model de plataformes resistents a la intempèrie. Amb això, permeten la seva instal·lació en aquestes escales d'accés prèvies a l'emplaçament.

 

”plataforma

 

 

Elevadors de curt recorregut a Bilbao

 

Els elevadors de curt recorregut (elevadors verticals) són una solució ideal en casos de dimensions reduïdes o desnivells curts (de fins a 3 metres). La velocitat d'aquests elevadors és més restringida que la d'un ascensor convencional a més d'altres aspectes tècnics.

Aquestes solucions no són únicament per a persones amb mobilitat limitada o amb discapacitat. També faciliten la mobilitat de la llar a tots els seus habitants i visitants.

 

”elevador

 

Preu de salvaescales

 

El cost de la instal·lació d'un salva escales pot variar depenent de diversos factors. Per a començar, el factor més important és el model de salvaescales que triem.

Aquestes solucions es fabriquen a mesura, per la qual cosa el preu també pot variar depenent de la distància de recorregut a salvar.

Si el tipus d'escales és recte o corb també influenciarà en el preu final. Les solucions per a escales corbes o replans intermedis són una mica més cares que les indicades per a un sol tram recte.

Altres característiques que poden influenciar en el preu final són els opcionals que puguem afegir a la màquina. Per exemple, si volem que la solució disposo d'un kit extra pes o diferents funcionalitats automatitzades també poden variar el preu.

En aquest sentit, l'equip de Válida sin barreras pot proporcionar-te tota la informació relativa a instal·lació, manteniment i costos de salvaescales.

Si necessites veure una guia de preus salvaescales, fes lick en aquest enllaç: Preus de cadires i plataformes salvaescales.

 

Instal·lació de salvaescales al País Basc

 

Gràcies als avanços tecnològics, les societats cada vegada són més accessibles, convertint-se en un factor elemental en qualsevol emplaçament.

A Válida sin barreras som conscients que és molt important aconseguir ciutats i llocs totalment adaptats per a aconseguir una inclusió real. Les nostres solucions s'adapten a qualsevol emplaçament, sempre sota unes rigoroses mesures de seguretat.

Per això, si necessites la instal·lació d'un salvaescales a Bilbao o a qualsevol part del País Basc, no dubtis a consultar-nos. Si vols disposar d'una llar o local adaptat, confia en Válida sin barreras.

 

”sillas

 

Pressupost a mesura i finançament de salvaescales a Bilbao

 

Si necessites instal·lar una ajuda salvaescales a Bilbao o qualsevol lloc d'Espanya, Válida sin barreras pot ajudar-te. T'oferim assessorament gratuït i pressupost a mida sense cap cost.

Si vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho a través del telèfon de contacte 900 414 000 (gratis) o enviant un correu electrònic a [email protected]. Al missatge del mail és important que ens escriguis les teves dades de contacte perquè et cridem al més aviat possible.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu