sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Galícia: Instal·lació de cadires i plataformes

Com instal·lar cadires i plataformes salvaescales a Galícia?

 

Els drets humans haurien de garantir-se per a protegir i facilitar la vida de qualsevol persona, indistintament de la seva condició, ja sigui algú amb una discapacitat o una persona d'avançada edat que necessiti d'ajudes tècniques o suports per a aconseguir una major autonomia personal en el seu desenvolupament diari.

Per a millorar aquest aspecte, existeix un ampli ventall d'instruments que permeten a totes les persones aconseguir una major autonomia i ser partícips plenament en tots els aspectes de la vida.

 

Potser t'interessa: Viure el camí de Sant Jaume en cadira de rodes

 

 

Cadires i plataformes salvaescales a Galícia

 

A Válida sin barreras oferim tot tipus de solucions per a l'accessibilitat a nivell particular o privat per a acabar amb els obstacles que trobem en la vida diària i que no són accessibles.

El nostre objectiu és millorar la vida de les persones, fent-la més fàcil i segura. Ho fem gràcies a un ampli ventall d'ajudes tècniques que ens permeten acabar amb les barreres arquitectòniques de qualsevol emplaçament, per difícil que sembli.

 

Perquè no hagis de preocupar-te de res, disposem de tècnics experts en accessibilitat en tota la zona de Galícia que s'encarreguen de tot el procés: el mesurament, els plans, la instal·lació, les obres, l'assessorament legal, la informació sobre subvencions, la postvenda...

 

A més, disposem d'un sistema de logística per tot el territori espanyol i models de màquines en estoc per a donar resposta immediata a les necessitats concretes de cada usuari.

 

En el nostre catàleg d'ajudes, disposem de: 

 

Cadires salvaescales:

 

Permeten a les persones amb mobilitat reduïda pujar i baixar les escales amb total seguretat i autonomia. S'adapten a qualsevol entorn ja sigui per a salvar trams d'escala corbs, rectes, en interior o en intempèrie. 

 

Plataformes pujaescales:

 

Igual que les cadires salvaescaleras, també s'adapten a qualsevol mena d'entorn i són ideals per a ajudar les persones en cadira de rodes a superar tot tipus de barreres de manera independent. 

 

Elevadors de curt recorregut:

 

Aquests mini elevadors permeten transportar a persones amb i sense discapacitat, a més, la seva instal·lació pot ser en interior o en exterior.

 

- Altres solucions: rampa automàtica, subeescaleras mòbils i elevadors per a piscina.

 

 

Si vius a Galícia i necessites una ajuda tècnica per a superar els desnivells verticals d'un habitatge o un negoci, no dubtis a contactar amb nosaltres:

 

· Salvaescales Coruña

Si vols informar-te sobre els nostres salvaescales a Coruña, fes clic aquí.

 

· Salvaescales Pontevedra

Si vols informar-te sobre els nostres salvaescales a Pontevedra, fes clic aquí.

 

· Salvaescales Lugo

Si vols informar-te sobre els nostres salvaescales a Lugo, fes clic aquí.

 

· Salvaescales Ourense

Si vols informar-te sobre els nostres salvaescales a Ourense, fes clic aquí.

 

Quin és el preu d'una solució salvaescales? T'informem sobre quant valen les diferents solucions per a l'accessibilitat en aquest article.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu