sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Girona: descobreix un món en accessibilitat

Busques un salvaescales a Girona? T'agradaria veure i provar una cadira o plataforma per pujar escales? T'agradaria conèixer les últimes innovacions? Veuen a l'exposició de solucions en accessibilitat de Válida sin barreras.

Cadires salvaescales per a trams rectes i corbs

Les cadires salvaescaleras són ajudes tècniques que ens permeten guanyar mobilitat al nostre edifici. Sigui una casa, una comunitat de veïns o un local públic, les cadires ofereixen una gran capacitat d'adaptació. Existeix un ampli ventall d'acabats, colors i tipus de seient que permeten ajustar-se a la majoria de recorreguts. El seu disseny, discret i elegant, garanteix a més la seva integració en la majoria d'espais.

En el nostre showroom trobaràs models de cadires salvaescales que són supervendes al nostre país: SOCIUS, FIDUS, UNUM o AMICUS. L'alta qualitat dels materials i la seva mecànica fiable vénen acompanyats d'un preu molt atractiu.

Plataforma per a usuaris en cadira de rodes

A més de salvaescaleras, una altra solució en accessibilitat és la plataforma pujaescales. A diferència de les cadires, les plataformes permeten a un usuari desplaçar-se sense baixar-se de la cadira de rodes. En poder accedir directament sobre l'escala, s'evita la necessitat de realitzar transferència. D'aquesta manera, es transforma en una solució molt més còmoda i segura, sobretot si el seu ús va a ser compartit o intensiu.

Existeixen models de plataformes pujaescales per a trams corbs i rectes. En la nostra nova exposició trobaràs una plataforma SPATIUM. Es tracta d'un dels millors models per a trams rectes, apte per a interior i intempèrie. La qualitat dels seus acabats i la bona execució dels detalls fan d'aquest model el millor del mercat. A més, presenta un preu molt atractiu.

Les plataformes són solucions versàtils, aptes per a persones en cadira de rodes, pares amb el cotxe del bebè, persones amb el carro de la compra o usuaris amb mobilitat reduïda.

Ascensors i elevadors

En l'exposició de Válida sin barreras de Girona també trobaràs solucions verticals. Elevadors de curt recorregut i dos ascensors hidràulics: un ASCENDO i un HIDRIS. El seu véns a veure'ls, podràs descobrir la qualitat dels seus acabats i l'amplitud d'opcions: posades automàtiques, botons retroiluminados, detalls en acer inoxidable,…

No esperis més i veuen a provar les nostres solucions en accessibilitat. Podràs provar tu mateix aquests models i conèixer de primera mà el seu funcionament. A més, t'oferirem pressupost sense compromís.

Veuen al nostre nou showroom a Girona i descobreix un món sense barreres!

Adreça: C/ Can Culebra nº 21, Pol. Ind. Montfullà – Bescanó. C.P. 17162.

Per a més informació, truca'ns al 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu