sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Las Palmas: tipus i a on comprar

Salvaescaleras en Gran Canarias

Buscant de canviar la teva qualitat de vida? Llavors estàs al lloc indicat: els salvaescales de VALIDA t'ofereixen l'accessibilitat que necessites a la teva llar. Adeu a les barreres arquitectòniques que t'impedeixen moure't per casa teva de manera independent i amb seguretat.

Els salvaescales són la millor opció per millorar la teva qualitat de vida a molts nivells i t'expliquem el perquè.

Què és un salvaescales i quin tipus hi ha?

Els salvaescales són el millor aliat per a una persona amb problemes de mobilitat o persones que usen cadira de rodes. Per què? Doncs perquè són capaços de trencar amb les barreres arquitectòniques de la gran majoria d'espais: la teva llar, espais comuns d'una comunitat de veïns, espais públics, etc. I no sols d'interiors, sinó també d'exteriors.

Les solucions per a l'accessibilitat han anat evolucionant per poder adaptar-se a la gran majoria d'espais. És per això que existeixen diferents tipus i cadascun d'ells té molts models per fer-los més versàtils i capaços d'adaptar-se a diferents situacions.

Tipus de salvaescales per instal·lar a Las Palmas

Actualment es compta amb 3 tipus de salvaescales a la disposició dels usuaris amb problemes de mobilitat. Com pots saber quin és el més indicat en el teu cas? T'expliquem les seves diferències perquè puguis fer-te una idea de quin podria ser el millor en el teu cas.

Instal·lació d'una cadira salvaescales, per guanyar qualitat de vida a la llar

Les cadires salvaescales són ideals per adequar casa teva amb escales a les teves necessitats de mobilitat. Gràcies a una guia que s'instal·la directament als esglaons, la cadira baixa i puja les escales mitjançant un motor elèctric. Aquesta solució salvaescales es pot instal·lar en escales rectes, escales corbes i també de cargol. A més, també es poden instal·lar a l'exterior.

cadira salvaescales

CARACTERÍSTIQUES:

 • Fàcils d'intal·lar.
 • Sense obres.
 • Pràctiques i molt segures.
 • S'instal·len a la gran majoria d'escales.

Existeixen molts models de cadires elevadores, i en funció de com siguin les teves escales serà millor un model o un altre. Tipus d'escales:

 • Salvaescales per a escales de tram recte.
 • Puja escales per a escales amb corbes o replans.
 • Salvaescales per a escales de cargol.

A més, les cadires puja escales s'han adaptat perquè puguin instal·lar-se a escales molt estretes amb molta inclinació ja sigui en trams rectes o corbs. Així que poden instal·lar-se a la gran majoria de llars.

Finalment, és important dir que també són una bona opció en comunitats de veïns molt antigues, on no hi ha opció d'instal·lar un ascensor. Una cadira elevadora es converteix en una forma molt pràctica per donar accessibilitat a tots els veïns, especialment les persones amb mobilitat reduïda, ja que poden parar-se a totes les plantes.

Plataforma salvaescales, ideal per a persones en cadira de rodes

Les plataformes salvaescales estan pensades per a oferir una forma per a baixar i pujar escales a persones que utilitzen cadira de rodes. Aquestes plataformes s'instal·len amb una guia fixada a la paret o als esglaons que segueix la forma de les escales.

spatium plataforma grey black

CARACTERÍSTIQUES:

 • Fàcils d'instal·lar: sense obres.
 • Guia a la paret o als escalons.
 • Pràctiques i molt segures.
 • Ideal per a persones amb cadira de rodes.

Gràcies a les plataformes elevadores, les persones amb discapacitat poden continuar sent totalment independents i tenir llibertat de moviments en qualsevol espai. A més, s'integren perfectament en escales rectes i corbes, ja siguin en espais d'interior com en l'exterior.

Perquè ocupin menys espai, les plataformes es pleguen automàticament, d'aquesta manera, altres persones poden continuar passant per les escales. Aquestes solucions per a l'accessibilitat s'instal·len, especialment, en comunitats de veïns, o en locals comercials. Encara que també pot ser molt bona opció en cases particulars.

Elevadors verticals i homelift, l'alternativa a l'ascensor convencional

Els elevadors verticals o de curt recorregut són molt bona opció per a donar accessibilitat a totes les persones: persones que usen cadira de rodes, per pujar cotxets de nen petit, per al carro de la compra, etc. Com veus, permet una ajuda per evitar uns graons que compliquen molt qualsevol recorregut. Estan pensats per poder salvar un desnivell de fins a 4 metres d'altura.

elevadors vertical de curt recorregut

CARACTERÍSTIQUES:

 • No necessiten fossat.
 • Per a totes les persones.
 • Models amb opció de tancament perimetral.
 • Fàcils d'utilitzar.

Aquests sistemes d'elevació són semblants als ascensors perquè pugen en vertical i alguns es poden tancar perimetralment. La diferència és que no necessiten tant espai com els ascensors, molts poden o no tenir un petit fossat de pocs mil·límetres i no necessiten tant de manteniment.

Els elevadors de curt recorregut estan especialment indicats en comunitats de veïns o botigues i locals, ja que són una bona opció quan hi ha escales entre la porta d'entrada i l'ascensor. En canvi, els homelift o elevador domèstic s'han pensat per a instal·lar en cases particulars. Aquests destaquen perquè ocupen menys espai que un ascensor, no necessiten sala de màquines, requereixen menys manteniment i són igual d'assegurances i còmodes.

Elevador domèstic per a casa particular.

CARACTERÍSTIQUES:

 • Ocupen menys espai que els ascensors.
 • Necessiten poc manteniment.
 • Personalitzat.
 • Apte per pujar amb cadira de rodes.

Beneficis de la instal·lació de cadires salvaescales a Las Palmas

Tenir un salvaescales és sinònim de trencar amb les barreres arquitectòniques com les escales, les rampes o els desnivells. L'accessibilitat universal és un dret que s'ha de garantir a tots els espais, especialment els públics i privats.

A més, aquests sistemes d'accessibilitat s'instal·len molt ràpid perquè no fa falta fer obres o, en el cas dels elevadors, pràcticament es poden instal·lar sense fer grans reformes. Gràcies a ells, botigues, restaurants, comunitats de veïns o espais de l'administració pública es converteixen en accessibles.

Com puc aconseguir un salvaescales a Las Palmas?

Amb VALIDA comptes amb l'ajuda dels nostres assessors tècnics que t'aconsellen en el moment de triar un tipus i model de salvaescales adequat a les teves necessitats. Per a fer-ho, t'oferim una visita gratuïta, perquè un assessor pugui prendre les mesures de les escales, t'informa en primera persona i pugui resoldre tots els dubtes.

Cadira salvaescales a Las Palmas

Gràcies a aquesta visita, et donem un pressupost gratuït i sense compromís. Això és molt important, ja que és impossible donar un pressupost per a un salvaescales sense veure les escales. Per què? Molt fàcil, no hi ha cap escala igual, a més, hem de tenir en compte columnes, altura del sostre, espai de l'escala i altres factors que són molt importants per a poder triar el millor model.

Diferències entre un salvaescales i un ascensor

Quan hauries de plantejar-te a instal·lar un salvaescales en lloc d'un ascensor? Dependrà molt de les teves necessitats, però els ascensors estan especialment pensats per a fer recorreguts molt llargs, mentre que els salvaescales són ideals per a recorreguts curts. A més, el pressupost per instal·lar un ascensor és molt elevat i cal sumar-li els manteniments obligats.

Per a comunitats de veïns que, per preu o per espai, no poden instal·lar un ascensor, una cadira o plataforma salvaescales pot oferir-los una gran solució. Especialment a persones que viuen a l'edifici i no poden sortir de les seves cases amb seguretat per culpa de les escales.

A més, els salvaescales, com són els elevadors de curt recorregut, són genials per a evitar els típics graons que hi ha en les entrades d'algunes comunitats de veïns. Per culpa d'aquests graons, hi ha persones que troben una barrera abans d'arribar a un ascensor. Baixar a l'ascensor a cota zero implica una moguda considerable a nivell d'obres, a més del cost que suposa. En canvi, la majoria d'elevadors no necessiten fossat i, els pocs que ho requereixen és un fossat de pocs mil·límetres.

Així, doncs, podem dir que els elevadors ofereixen tots aquests avantatges:

 • Per a instal·lar-se no requereixen de tantes obres com un ascensor.
 • Pot salvar desnivells de fins a 4 metres.
 • Tenen una grandària reduïda ideal per a cases particulars.
 • Disseny molt elegant per poder encaixar en molts llocs.
 • Ràpida instal·lació.
 • En models que no superin els 3 metres no requereixen d'inspeccions obligatòries.

Truca’ns al telèfon gratuït i t'assessorem de forma personalitzada. A què esperes per millorar la teva qualitat de vida?

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu