sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Granada - Accesibilitat

Vius a Granada i necessites instal·lar un salvaescales? A Válida sin barreras tenim la solució.

Cada vegada és més important aconseguir un entorn integrador i accessible que permeti un accés lliure i autònom. Aquestes solucions també cobren molta importància en l'àmbit particular, perquè promouen la comoditat i seguretat dels seus usuaris.

Aquest tipus d'ajudes són especialment útils per a les persones d'edat avançada o amb mobilitat reduïda que han perdut part de la seva independència.

Potser t'interessa: Llei de propietat horitzontal en accessibilitat.

Què és un salvaescales? 

En els últims anys, s'han desenvolupat una àmplia selecció d'ajudes tècniques que permeten la lliure mobilitat de les persones. Es tracta dels mecanismes d'elevació coneguts com els salvaescales.

Això ha propiciat de manera considerable l'accessibilitat entre diferents pisos o nivells. Aquest tipus de sistemes atenen les necessitats dels ancians, persones amb mobilitat limitada o alguna minusvalidesa.

Els salvaescales més coneguts són: les cadires salvaescales, les plataformes pujaescales o els elevadors de curt recorregut.

Cadires salvaescales a Granada 

Les cadires salvaescales són ajudes tècniques que proporcionen solucions per a l'accessibilitat a les persones amb problemes de mobilitat. Les cadires salvaescales són un dels productes estrella més utilitzats en l'àmbit particular. El seu disseny proporciona als seus usuaris un desplaçament per les escales de la seva llar sense riscos de caigudes.

S'ha promogut el desenvolupament de múltiples tipus de cadires salva escales per a millorar la qualitat de vida de les persones. Aquesta indústria ha aconseguit adaptar-se a les necessitats de l'entorn i també a les de la mena de necessitat del beneficiari.

Normalment les trobem instal·lades en habitatges unifamiliars però realment poden instal·lar-se en pràcticament qualsevol entorn gràcies a la seva gran versatilitat. D'igual manera, les cadires elevadores necessiten molt poc espai en el lloc d'instal·lació, són silencioses i molt còmodes.

Així mateix, permeten adaptar-se en tota mena d'escales: rectes, corbes, amb replans intermedis o de caragol.

Gamma de models de cadires salvaescales i plataformes 

En Válida sin barreras disposem de models de cadires salva escales per a cada tipus d'escales i necessitat. Això ens permet solucionar desnivells que anteriorment semblaven impossibles de salvar.

Les nostres cadires salvaescaleras són especialment estètiques. Per això, compten amb una àmplia varietat d'opcionals per a poder modificar el color d'entapissat, de guia i certs acabats finals. Gràcies a això, el client obté una ajuda adaptada a la decoració de la seva llar i les seves necessitats.

En Válida sin barreras també tenim plataformes pujaescales de tota mena. Aquestes permeten pujar i baixar escales a les persones en cadira de rodes. Si disposen d'un seient abatible, també permeten pujar a les persones amb mobilitat reduïda.

Els diferents models de plataformes salva escales estan indicats per al seu ús en tota mena de situacions: locals públics i privats, comunitats de veïns, habitatges particulars, etc.

Válida sin Barreras i solucions d'accessibilitat

Et mostrem exemples d'instal·lacions realitzades per Válida sin barreras a la província de Granada.

Cadira salvaescales instal·lada en habitatge particular situat a Granada (Maracena).

”Silla

Exemple d'instal·lació de plataformes salvaescales a Granada (Cúllar Vega).

”Plataforma

 

Exemple d'instal·lació d'elevador de curt recorregut a Granada (Ambroz).

”Elevador

 

 

Seguretat i qualitat de la instal·lació

Les màquines salva escales de Válida sin barreras proporcionen una gran garantia de seguretat i autonomia. En aquest sentit, no has de preocupar-te de res, les nostres solucions s'adapten en forma a les escales de la teva llar per a proporcionar-te una millor qualitat de vida. Aquestes solucions acaben amb la falta de seguretat a l'hora de pujar les escales.

En Válida sin barreras proporcionem un servei de qualitat i adaptat a les necessitats de cada usuari, buscant sempre la millor opció. A més, t'oferim dos anys de garantia de sèrie perquè no hagis de preocupar-te de res.

Manteniment de salvaescales a Granada 

S'aconsella que aquest tipus de solucions disposin d'una manteniment preventiu, això redueix qualsevol possible fallada o avaria que pugui produir-se en un futur. D'aquesta manera també allarguem la vida útil de la solució.

Si necessites informació sobre manteniments a Granada, no dubtis a preguntar-nos sense compromís trucant al telèfon gratuït 900 414 000.

Quin preu té instal·lar una cadira automàtica en una escala?

El preu d'aquesta mena d'ajudes pot ser molt diferent en funció del model de salvaescales i de la mena d'escala.

En aquest sentit, hauran de tenir-se en compte diferents factors com:

  • El tipus d'escales: El preu de la cadira pot variar considerablement si és per a escales rectes o trams corbs.
  • Si és per a interiors o exteriors: Les cadires que van en intempèrie tenen un cost més elevat per disposar de materials més resistents.
  • La distància a salvar: Quant major és el recorregut més elevat és el preu final del salvaescales.
  • Model de cadira: Cada salvaescales té les seves pròpies particularitats i serveix per a diferents tipus d'escales o ambients. A més, cadascuna té diferents opcionals que poden modificar el preu del puja escales.

Potser t'interessa: Els preus de les cadires salva escales segons model.

 

”sillas

 

Pressupost de salvaescales prop teu amb Válida sin barreras 

En Válida sin barreras portem més de 20 anys oferint instal·lacions per a millorar l'accessibilitat a tota mena d'emplaçament i necessitats.

Oferim una àmplia varietat de mecanismes per a l'elevació de les persones. Per això, disposem del catàleg d'ajudes més complet del sector. Truca'ns si necessites una cadira salva escales, una plataforma, un elevador vertical o una altra solució accessible. El nostre telèfon gratuït d'atenció al client és el 900 414 000.

Comença a guanyar en autonomia i seguretat!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu