sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Guipúscoa. Eskailera-igogailua - Válida sin Barreras

Vius a Guipúscoa i necessites un salvaescales? A Válida sin barreras t'oferim assessorament i pressupost sense compromís.

 

Les persones majors o amb problemes de mobilitat temporals o permanents, sovint sofreixen limitacions a l'hora de desplaçar-se pels diferents emplaçaments.

I encara que cada vegada hi ha més consciència sobre la importància de tenir un entorn accessible, la realitat és que encara queda molta feina per fer.

Aquest problema, moltes vegades afecta a les persones en la pròpia llar. Això provoca que algunes d'elles tinguin problemes per a moure's lliurement en el seu dia a dia, minvant la seva qualitat de vida.

Per això, existeixen les ajudes tècniques denominades salvaescales. Aquestes solucions d'accessibilitat serveixen per a acabar amb les barreres arquitectòniques existents.

T'ho expliquem detalladament a continuació.

 

Què és un salvaescales i quins avantatges ofereix?

 

Existeixen diferents sistemes salvaescales per a pujar i baixar a persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes sense necessitat de realitzar cap esforç.

Alguns dels mecanismes d'elevació més coneguts són les cadires salvaescales, les plataformes pujaescales i els elevadors verticals.

A Válida sin barreras posem a l'abast de les persones una àmplia selecció de salvaescales per a millorar el desplaçament dels nostres usuaris.

 

 

 

Tipus de salvaescales per a instal·lar a casa en Gipuzcoa

 

A vegades, ja sigui per falta d'espai o altres factors, podem pensar que no hi ha la possibilitat de realitzar la instal·lació d'un salvaescaleras. Però la veritat és que hi ha moltes opcions per a tota mena d'entorns: en exterior i interior, escales molt estretes, amb grans pendents, de caragol, etc.

T'expliquem les característiques de cada sistema d'elevació i per a quins ambients es recomanen:

 

Les cadires salvaescales

 

Les cadires salvaescales són ideals per a millorar l'accessibilitat en habitatges particulars. Bàsicament es tracta de cadires mecanitzades que s'instal·len amb una guia a través de l'escala a salvar. Això permet que la cadira es traslladi d'una planta a una altra i transport a la persona sense haver de realitzar cap mena d'esforç.

Existeixen una gran varietat de cadires, cadascuna amb diferents especificacions tècniques per a la seva adaptació en diferents entorns. Així doncs, són una ajuda molt versàtil que pot instal·lar-se en interior o exterior, en trams rectes, corbs, amb pendents pronunciades, etc.

Perquè combinin amb la seva casa en Válida sin barreras oferim la possibilitat de personalitzar la seva cadira salvaescales per a una adaptació completa.

 

”silla

 

Les plataformes subeescaleras

 

Les plataformes salvaescales permeten millorar l'autonomia de les persones amb cadira de rodes. Les plataformes permeten pujar i baixar a les persones en cadira de rodes. Són una solució cada vegada més estesa entre comunitats i també en locals i habitatges particulars.

A aquestes ajudes se'ls pot afegir un seient abatible perquè també pugui ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta plataforma també s'instal·la seguint el recorregut de l'escala. La seva plataforma pot plegar-se, deixant espai lliure en l'escala per als usuaris que vulguin anar a peu.

Utilitzen un sistema semblant al de les cadires, en aquest cas, una base es desplaça per les guies que recorren l'escala a salvar.

 

”plataforma

 

Els elevadors de curt recorregut

 

Els elevadors de curt recorregut o plataformes verticals permeten millorar l'accessibilitat de totes les persones, amb i sense discapacitat. Aquest tipus d'elevadors poden salvar una distància de 3 metres.

S'utilitza per a múltiples funcionalitats, ja sigui per a transportar les persones en cadira de rodes, per al cotxet del nen, el carret de la compra, etc.

Els elevadors s'utilitzen molt en comunitats de veïns que en l'entrada tenen un desnivell abans d'arribar a l'ascensor.

 

”elevadores

 

Seguretat, autonomia i garantia en cadires i plataformes salvaescales de Válida sin barreras

 

Totes les màquines de Válida sin barreras compleixen amb els més avançats sistemes de seguretat i qualitat.

El nostre equip de tècnics experts en accessibilitat arriba a tots els punts d'Espanya i illes. Podem encarregar-nos de tot el procés perquè l'usuari no hagi de preocupar-se per res. Realitzem el mesurament de les escales, fem els plans, la instal·lació de l'ajuda, les obres (si és necessari), etc.

Avui dia ja hem realitzat més de 15.000 instal·lacions per tot el territori. El nostre objectiu és millorar el dia a dia i l'autonomia dels nostres usuaris, oferint-los un servei pròxim i de qualitat.

 

Solucions salvaescaleras per a qualsevol mena d'escala

 

Les nostres solucions poden salvar diferents tipus d'escales i desnivells. A Válida sin barreras ens adaptem a les necessitats de l'usuari i també de les característiques de l'emplaçament.

En aquest sentit, t'ensenyem algunes instal·lacions de cadires salvaescaleras a Guipúscoa així com un altre tipus de solucions.

Cadira salvaescales Amicus instal·lada a tram d'escales recte en exterior en Andoáin. 

Cadira salvaescales Unika instal·lada a tram d'escales corb en interior a Irun. 

Plataforma salvaescaleras Spatium instal·lada a tram d'escales recte de Sant Sebastià. 

Plataforma salvaescaleras Décor instal·lada a tram d'escales corb en Idiazábal. 

 

Instal·lació de salvaescaleras en Gipúzkoa i la resta del País Basc

 

Si vius a Guipúscoa o en qualsevol zona del País Basc, pots sol·licitar-nos un pressupost gratuït i sense compromís. Disposem de personal propi en la zona, per a atendre't de manera ràpida i pròxima. Els nostres assessors t'assessoressin i indiquessin el millor salvaescaleras adaptat a les teves necessitats.

Tan sols has de trucar al telèfon 900 414 000 o enviar un mail amb les teves dades de contacte a [email protected].

 

Eskatu eskailera-igogailua konpromisorik gabe!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu