sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a León i Ponferrada - Pressupost gratis

Vives en la zona de León i Ponferrada i necessites un salvaescales? T'oferim pressupost gratis!

 

Cada vegada és més habitual que les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat vulguin passar el major temps en la seva llar, però hi ha vegades en què existeixen desnivells verticals que poden resultar ser un impediment en el seu desplaçament diari.

Per a acabar amb aquesta mena de barreres, en Válida sin barreras et proporcionem una àmplia gamma de solucions salvaescales perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin moure's amb llibertat pels diferents nivells dins del seu domicili, realitzant desplaçaments verticals en escales o replanells amb total seguretat. Som professionals amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'accessibilitat i disposem d'un ampli equip de tècnics qualificats per tota Espanya.

 

 

Cadires salvaescales León

 

Una de les opcions més utilitzades en aquests habitatges particulars, són les cadires pujaescales.

Aquestes solucions s'adapten en qualsevol escala: des de les més senzilles en trams rectes fins a les més complexes amb corbes, amb graus de 90 o en espiral. Les guies de les nostres cadires s'ajusten a cada gir o cantonada de l'entorn a més de ser útils també per a l'accés en exteriors.

Et vam mostrar algunes instal·lacions realitzades en la zona de León i Ponferrada.

- Instal·lació de cadira pujaescales en tram recte 

- Instal·lació de cadira salvaescales en tram d'escales corb 

- Instal·lació de cadira salvaescales en exterior

 

 

Plataformes salvaescales

 

 

Les plataformes elevadores estan indicades per a transportar a les persones amb diferents patologies físiques i permeten la seva instal·lació en edificis públics i privats i també en tota mena de comunitats o negocis. Aquest tipus de solucions també permeten la seva instal·lació en escales rectes, corbes, en interior o exterior.

- Instal·lació de plataforma salvaescales en habitatge particular.

 

 

Elevadors verticals

 

Els elevadors verticals o de curt recorregut són molt útils per a salvar desnivells de fins a tres metres de recorregut. Igual que les plataformes salvaescaleras, aquests elevadors també són molt emprats per persones en cadira de rodes, encara que també els pot utilitzar tothom (amb i sense discapacitat).

- Instal·lació d'elevador vertical en exterior.

 

Si ets de la zona de León i vols començar a millorar la teva qualitat de vida,  t'aporta la solució més idònia i pràctica per a mantenir la teva independència en la llar.

Per a això, pots contactar amb nosaltres al telèfon 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected], t'oferim el millor assessorament i pressupost gratuït per a acabar amb les barreres arquitectòniques de la teva llar perquè no hagis de preocupar-te de res.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu