sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Lleida: Válida sin Barreras

salvaescales lleida

Necessites instal·lar un salvaescales a Lleida? En Válida sin barreras t'oferim un pressupost a mida i sense compromís. A més, t'informem sobre els diferents tipus d'ajudes tècniques per a l'accessibilitat.

 

La mobilitat reduïda és un impediment bastant comú que pot afectar-nos a tots en algun moment de les nostres vides. A mesura que passen els anys, el risc de patir problemes de mobilitat s'incrementa. Per això, un salvaescales pot convertir-se en una gran solució per a millorar el nostre desplaçament diari.

Aquests mecanismes de suport afegeixen valor a la nostra llar, millorant la nostra qualitat de vida i seguretat.

En Válida sin barreras som una empresa especialitzada en accessibilitat. Proporcionem diferents solucions per a millorar la vida de les persones amb problemes de mobilitat. Ens adaptem a tota mena d'emplaçaments i necessitats per a millorar el seu accés i benestar.

En aquest article t'expliquem quines ajudes salvaescales hi ha i com podem instal·lar una en la nostra llar.

 

Habitatges particulars i comunitats de veïns a Lleida

 

Vols saber si a la teva casa o comunitat pot instal·lar-se un salvaescales?

En Válida sin barreras tenim solucions per a totes les escales i necessitats. Disposem de cadires i plataformes salvaescales ideals per a l'eliminació de qualsevol barrera arquitectònica. Serveixen per a habitatges particulars, comunitats de propietaris, locals i tot tipus d'establiments.

A Válida sin barreras oferim un servei integral: des de la primera visita on proporcionem el pressupost gratuït, la realització dels plans, la instal·lació i el servei postvenda.

 

Comprar i instal·lar un salvaescales a Lleida

 

Válida sin barreras disposa de tècnics experts en accessibilitat en tot el territori nacional.

Realitzem un estudi ràpid i gratuït del lloc a salvar i t'informem sobre totes les solucions que hi ha per a l'adaptació del teu emplaçament. Perquè cada ajuda salvaescales s'adequa a unes característiques tècniques diferents i a unes necessitats específiques. Les nostres solucions ofereixen les millors garanties de seguretat per a una experiència confortable i sense incidències.

A més, ens adaptem a les diferents butxaques i oferim la possibilitat de finançar en còmodes quotes.

 

Diferències entre cadires salvaescales i plataformes

 

Les cadires salvaescales són un mecanisme que permet pujar i baixar a les persones amb o sense discapacitat d'una planta o punt a un altre sense risc de caiguda.

Instal·lar una cadira salvaescales t'aporta confort i autonomia en el teu desplaçament diari. S'utilitzen sobretot per a cases unifamiliars amb dues plantes.

Les cadires elevadores permeten pujar graons i escales corbes i rectes. T'ensenyem alguns casos d'instal·lacions de cadires elevadores realitzades a la província de Lleida:

- Instal·lació d'una cadira salvaescales per a escales rectes a Miralcamp, Lleida.

- Exemple d'instal·lació d'una cadira salvaescales per a un tram d'escales corb a Belianes, Lleida.

D'altra banda, existeixen les plataformes pujaescales. Aquestes disposen d'una base que puja i baixa de manera automàtica a través d'un sistema de guies ancorat en l'escala. Aquest tipus de mecanismes són plegables, per la qual cosa quan no estan en ús l'espai que ocupen és molt reduït.

Aquestes ajudes serveixen perquè les persones en cadira de rodes puguin ascendir i descendir per les escales de manera autònoma i sense riscos.

T'ensenyem alguns casos d'instal·lacions de plataformes realitzades a la província de Lleida:

- Exemple d'instal·lació de plataforma elevadora en tram d'escales recte en Sant Ramón, Lleida.

- Instal·lació de plataforma elevadora en tram d'escales corb a Almatret, Lleida.

 

Com triar el salvaescales adequat?

 

 

Cada salvaescales compleix amb unes necessitats específiques i s'adapta a la mena d'escales concretes. En aquest sentit, existeixen les cadires salvaescales per a trams rectes i les cadires per a trams corbs. També tenim models per a instal·lar en interior i exterior. Aquestes ajudes són molt útils gràcies a la seva gran versatilitat.

Válida sin barreras s'encarrega de realitzar un estudi ràpid per a determinar el model que funcionarà millor amb les necessitats de l'usuari.

Disposem de models que s'adapten fins i tot en els entorns més difícils: escales en espiral, amb una gran pendent, en espais molt estrets o per a salvar llargues distàncies.

A més, cada cadira té les seves pròpies característiques. Així doncs, hi ha models que poden afegir opcions com: elecció de color de tapisseria, plegat manual o automàtic, tram articulat al final de la guia, kit extrapeso, etc.

Igual que les cadires salvaescales, les plataformes pujaescales també poden servir per a salvar trams d'escala rectes o corbs. S'utilitzen sobretot per a acabar amb les barreres de les comunitats de veïns. Hi ha molts portals que tenen un petit desnivell just abans d'arribar a l'ascensor de l'habitatge. Per això, les plataformes s'adapten als replans per a salvar les escales.

 

Válida sin Barreras, Instal·lació i venda de salvaescales a Lleida i Catalunya

 

Si necessites un salvaescales a Lleida o en qualsevol localitat d'Espanya, nosaltres t'oferim un ampli catàleg d'ajudes per a salvar qualsevol tipus de desnivell.

A part de les cadires i plataformes salvaescales, també realitzem la instal·lació d'ascensors i elevadors de curt recorregut.

Disposem d'erugues salvaescales, sistemes d'elevació portàtils per a l'ascens i descens de les persones de manera assistida.

També tenim elevadors portàtils i fixos per a entrar i sortir a la piscina pensats per a les persones amb poca mobilitat. A més, tenim altres solucions que passen totalment desapercebudes allí on s'instal·len integrant-se amb l'entorn.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon gratuït 900 414 000 o enviant-nos un mail a [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu