sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Madrid: Cadires i plataformes

salvaescales i cadires salvaescales a Madrid

Vius a Madrid i necessites un salvaescales? T'ensenyem la gamma de cadires i plataformes elevadores per a acabar amb les barreres arquitectòniques de l'entorn.

 

Amb el pas dels anys, poden sorgir problemes d'agilitat i equilibri, a més de diferents dolors articulars. Per això, poden sorgir problemes relacionats amb l'autonomia en la nostra pròpia llar, afectant la nostra qualitat de vida.

Els salvaescales serveixen per a fer més fàcil el dia a dia de les persones d'edat avançada, amb discapacitat o amb mobilitat reduïda que tenen dificultats en baixar o pujar escales.

En aquests casos, és important trobar una solució que ens proporcioni seguretat i millori el nostre benestar diari. 

 

”sillas-plataforma-salvaescaleras-elevacion-discapacidad-movilidad-reducida-actividades-autonomia”

 

Gamma de cadires salvaescales a Madrid

 

Afortunadament, en el mercat existeix una àmplia selecció d'ajudes ideades per a millorar l'accessibilitat de l'entorn.

Actualment, el tipus de salvaescales més utilitzat en habitatges particulars són les cadires salvaescales o elevadores. Aquest sistema d'elevació s'instal·la mitjançant una guia ancorada a l'escala. Les cadires salvaescales estan indicades per a persones majors o amb problemes de mobilitat que viuen a habitatges amb una escala.

Aquestes solucions permeten la seva instal·lació en ambients d'interior i també en intempèrie, per la qual cosa també poden instal·lar-se en un pati extern.

Els salva escales proporcionen una gran confiança a l'usuari, oferint-li les majors garanties de seguretat.

 

A Válida sin barreras disposem del catàleg d'ajudes tècniques per a la supressió de barreres arquitectòniques més ampli d'Espanya. Els nostres més de 20 anys d'experiència en el sector, avalen el treball del nostre servei tècnic en l'àmbit de l'accessibilitat.

Per això, si necessites solucions salvaescales a Madrid o voltants, no dubtis a comptar amb Válida sin barreras.

 

”

 

Plataformes salvaescales i elevadors verticals

 

A part de les cadires salvaescales, existeixen altres ajudes per a l'ascens i descens de les persones d'un pis a un altre.

Les plataformes salvaescales, serveixen perquè les persones amb discapacitat física que es desplacen en cadira de rodes puguin disposar d'un entorn adaptat. D'aquesta manera, en pujar d'una planta a l'altra, no necessiten assistència i poden fer-ho de manera totalment autònoma i segura. Les plataformes elevadores són molt útils per a locals públics o privats que presenten graons en l'entrada.

Igual que amb les cadires salvaescales, les plataformes també poden adaptar-se a qualsevol mena d'escales: amb trams rectes o corbs i en interior o exterior.

De fet, garantir l'accés a totes les persones és un dret bàsic del consumidor que no ha d'ignorar-se.

Aquestes plataformes també poden ser una opció a valorar en comunitats de propietaris, doncs en ser plegables, ocupen molt poc espai i passen desapercebudes.

Una altra opció molt utilitzada en locals i comunitats són els elevadors de curt recorregut. Es tracta d'una ajuda ideal per a salvar trajectes curts de fins a 3 metres. A diferència de la plataforma salvaescales, aquest elevador es desplaça de manera vertical. Aquest tipus d'elevador està pensat per a utilitzat per persones amb problemes de mobilitat o qualsevol tipus d'usuari.

 

”

 

Una altra solució molt utilitzada sobretot en comunitats de veïns, són els elevadors verticals o de curt recorregut. Moltes vegades, en les entrades dels edificis, trobem un petit desnivell just en el portal d'aquest.

En aquests casos, una gran solució és la d'instal·lar un elevador de curt recorregut. Aquestes ajudes no sols són utilitzades per persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, també poden utilitzar-ho qualsevol altre veí que va carregat o porten un cotxet. Aquestes solucions tenen un consum elèctric molt baix i un cost de manteniment reduït.

 

Instal·lació de cadires salvaescales ràpida i sense obres

 

Les cadires salvaescales permeten adaptar-se a tota mena d'escales. Poden instal·lar-se en escales rectes i/o corbes i també en escales més específiques amb pendents molt pronunciades, molt estretes o amb recorreguts llargs de diverses plantes. A més, disposa de diversos opcionals per a una adaptació òptima a les necessitats de l'usuari i també del lloc i de la seva decoració.

La instal·lació d'aquesta mena de solucions és molt ràpida i neta i no necessita realitzar cap obra a la seva casa.

 

 

 

Preus de salvaescales i pressupost a la teva zona

 

Aquestes solucions es fan totalment a mesura, per la qual cosa el preu final pot variar molt depenent de diversos factors.

Entre ells, ha de valorar-se el recorregut a salvar, el model de salvaescaleras triat, el tipus d'escales, els opcionals tècnics de l'ajuda… Per això, en Válida sin barreras realitzem una visita en l'emplaçament perquè un tècnic expert en accessibilitat pugui determinar el cost final de l'ajuda. Per descomptat, aquest assessorament i pressupost són gratuïts i sense compromís.

Si vius a Madrid o qualsevol zona d'Espanya, podem ajudar-te. Válida sin barreras som l'empresa de referència en solucions per a l'accessibilitat. Comptem amb més de 15.000 màquines instal·lades en tot el territori. Per això, garantim un servei pròxim i de qualitat a cadascun dels nostres usuaris.

 

”

 

Si necessites una cadira o plataforma salvaescales a Madrid, no dubtis a contactar-nos. El nostre telèfon d'atenció telefònica és el 900 414 000 (gratuït), o si ho desitges, pots enviar-nos un mail a través del nostre correu electrònic: [email protected].

 

Exemples de salvaescales a Madrid

 

T'ensenyem alguns exemples reals d'instal·lacions realitzades per Válida sin barreras a la comunitat de Madrid.

- Cadira salvaescales Devotus instal·lada a Els Pinarejos: Instal·lació de cadira elevadora en un tram d'escales corb.

- Plataforma salvaescales Spatium a Madrid: Ajuda tècnica per a salvar un tram d'escales recte.

- Elevador de curt recorregut Vectio instal·lat a Mejorada del Campo (Madrid).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu