sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Madrid: Preus per a particulars i empreses

Necessites instal·lar un salvaescales a Madrid? Et proporcionem els millors preus per a particulars i empreses.

 

 

Cadires i plataformes salvaescales a Madrid

 

En les últimes dècades l'esperança de vida ha incrementat, s'estan aconseguint edats que eren impensables en èpoques anteriors, i ha augmentat significativament el nombre de persones octogenàries. Encara que això són dades molt positives, la població cada vegada és major i això vol dir que hi ha més risc de caiguda per falta de mobilitat.

En aquest sentit, en Válida sin barreras portem més de 20 anys treballant per a suprimir les barreres arquitectòniques de les llars. El nostre objectiu és facilitar la vida de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, proporcionant-los seguretat i autonomia.

 

Ja són moltes les instal·lacions que hem realitzat en la Comunitat de Madrid, tant en cases particulars com a locals comercials, comunitats de veïns o entitats públiques.

El nostre objectiu és oferir productes i ajudes per a l'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a millorar la qualitat de vida de les persones.

 

 

 

Preus de salvaescales a Madrid

 

Normalment la gent pensa que instal·lar una cadira salvaescaleras, una plataforma subeescaleras o un elevador de curt recorregut és molt car però no és així. Aquestes ajudes permeten millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Cada escala és diferent, el model, els opcionals i la distància a superar també poden variar el preu de l'ajuda. Però en Válida sin barreras oferim productes per a totes les butxaques. Així mateix, i si ho prefereixes, pots comprar la solució que necessites mitjançant pagament fraccionat o finançament amb unes condicions molt avantatjoses.

T'aconsellem que un dels nostres tècnics de la zona de Madrid visiti el lloc perquè pugui determinar la millor solució i proporcionar-te un pressupost a mida, sense compromís ni cap cost.

 

Telefona'ns al telèfon gratuït 900 414 000, et respondrem al moment. Si ho necessites realitzarem una visita sense compromís per a assessorar-te i informar-te sobre els avantatges i funcionament del producte i lliurar-te un pressupost ajustat a les teves necessitats i sense compromís. 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu