sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Múrcia. Cadires i plataformes

Vius a Múrcia i necessites un pressupost per a un salvaescales? Válida sin barreras t'ofereix les millors opcions en cadires salvaescales i plataformes elevadores.

 

L'envelliment de les persones ve acompanyat d'unes certes dificultats, sobretot pel que fa a la falta de mobilitat. A causa dels canvis físics que es produeixen al llarg dels anys, les persones d'avançada edat acostumen a tenir dificultats per a pujar i baixar escales.

És llavors quan comencen els problemes per a accedir al seu propi habitatge quan aquesta no està adaptada.

Per a no haver de mudar-se de domicili o haver de realitzar grans obres a casa, existeixen diferents ajudes tècniques més econòmiques i ràpides d'instal·lar. Aquestes ajudes són els denominats salvaescales, i existeixen diferents models en funció de les necessitats de l'usuari i de l'emplaçament.

 

 

Solucions salvaescales i d'accessibilitat. Válida sin Barreras

 

En Válida sin barreras sabem que aconseguir un entorn accessible és primordial per a aconseguir una societat inclusiva. Per això, oferim solucions de mobilitat per a persones majors, amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

La nostra missió és aportar accessibilitat a qualsevol emplaçament i llar per a millorar la qualitat de vida de les persones.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en aquest sector, oferint productes i serveis personalitzats a la província de Múrcia i tota Espanya.

 

Tipus de sistemes salvaescales. Una opció per a qualsevol mena d'escala

 

Existeixen diferents sistemes salvaescales per a acabar amb les barreres arquitectòniques de l'entorn. T'expliquem el més utilitzats en l'actualitat:

 

Cadires salvaescales:

 

Aquestes cadires elevadores serveixen per a transportar a persones de manera asseguda d'un pis a un altre. Per això, són una solució perfecta per a acabar amb els problemes de mobilitat en habitatges particulars i, en alguns casos, en comunitats de propietaris.

Aquestes màquines consten d'una cadira que es desplaça per una guia que es fixa en l'escala a salvar.

Aquestes ajudes són molt segures i versàtils, podent instal·lar-se és escales rectes i també corbes. També poden instal·lar-se en ambients d'interior o en intempèrie. Són especialment útils per a les persones d'avançada edat, amb mobilitat reduïda o que han patit una lesió temporal.

 

”silla

 

  • Cadires salvaescales rectes:

Instal·lació de cadira elevadora Amicus en exterior en Cabezo de Torres (Múrcia). 

  • Cadires salvaescales corbes:

Instal·lació de cadira elevadora a Lorca (Múrcia). 

 

Plataformes pujaescales:

 

Aquests sistemes d'elevació faciliten el desplaçament de les persones en cadira de rodes elèctriques o manuals. Es tracta d'una plataforma que, igual que les cadires, es desplaça per una guia que recorre l'escala.

Les plataformes permeten afegir un seient plegable, d'aquesta manera, no sols és útil per a les persones en cadira de rodes, també ho és per a qualsevol persona amb mobilitat reduïda.

Aquestes ajudes poden plegar-se, per la qual cosa quan no s'utilitzen ocupen molt poc espai.

S'utilitzen especialment en comunitats i tot tipus d'emplaçaments, també en habitatges particulars. Igual que les cadires salvaescales, les plataformes s'adapten a recorreguts d'escales rectes i també corbes. A més, existeixen models amb diferents mesures per a optar a qualsevol espai i són especialment fàcils d'utilitzar.

 

”plataforma

 

A continuació, et mostrem algunes instal·lacions realitzades en la zona de Múrcia:

Plataforma salvaescales SPATIUM a tram d'escala recta en exterior en La Aljorra (Múrcia). 

 

Elevadors de curt recorregut:

 

Els elevadors de curt recorregut, també denominats elevadors verticals, aporten accessibilitat a totes les persones, sense importar si tenen o no discapacitat. Aquestes solucions tenen limitat el seu recorregut fins a 3 metres de distància.

Aquesta solució pot ser molt útil en comunitats de veïns que tenen un petit desnivell just en l'entrada. També s'utilitzen en locals públics i privats i en algunes cases particulars.

Aquests elevadors poden instal·lar-se en interiors i intempèrie.

 

”elevador

 

En aquest cas, t'ensenyem un elevador vertical SUBEO instal·lat a l'exterior d'una casa particular a Santomera (Múrcia). 

 

Funcionalitats, seguretat i qualitat dels nostres salvaescales

 

A Válida sin barreras posem a l'abast de les persones les últimes novetats del sector de l'accessibilitat per a garantir una màxima seguretat i confort.

Les nostres màquines estan fabricades a la Unió Europea i compleixen amb els estàndards de qualitat i de seguretat.

A més, oferim dos anys de garantia de sèrie, incloent el desplaçament i la mà d'obra del nostre equip tècnic.

Els nostres enginyers i tècnics altament qualifiques s'encarreguen de tot el procés: mesurament, plans, instal·lació, obres (si n'hi ha), assessorament legal, informació en subvencions, postvenda, etc.

 

Per què instal·lar un salvaescales a Múrcia amb nosaltres?

 

 

Válida sin barreras ja portem més de 15.000 màquines instal·lades, sent l'empresa que més solucions ha instal·lat en tot el territori.

T'oferim cobertura telefònica les 24 h els 365 dies. A més, oferim manteniment de cadires salvaescales o altres pujaescales i també reparacions urgents.

Les nostres màquines compten amb una tecnologia que ofereix gran seguretat, autonomia, confort i agilitat als nostres usuaris.

Disposem d'un telèfon gratuït d'atenció al client per a assessorar-lo i recomanar-li la solució que millor s'adapti a les seves necessitats. Aquest assessorament i pressupostos són gratis i sense compromís.

 

”soluciones

 

On instal·lem salvaescales a Múrcia?

 

En Válida sin barreras donem servei a tot el territori espanyol i illes per a oferir el millor servei als nostres clients. Per descomptat, a Múrcia també treballem activament en tots els municipis per a resoldre qualsevol dubte sobre accessibilitat i supressió de barreres físiques.

Si vius en qualsevol municipi de la zona, no dubtis a contactar-nos!

Águilas

Albudeite

Alcantariella

Los Alcázares

Aledo

Alguazas

Alfama de Murcia

Archena

Beniel

Blanca

Bullas

Calasparra

Campos del Río

Caravaca de la Cruz

Cartachena

Cehegín

Ceutí

Cieza

Chumiella

Fabaniella

Fabarán

Fortuna

Fuente Álamo

Libriella

Lorca

Lorquí

Mazarrón

Molina de Segura

Moratalla

Mula

Murcia

Oxóx

Pliego

Puerto Lumbreras

Ricot

San Javier

San Pedro del Pinatar

Santomera

Torre-Pacheco

Las Torres de Cotiellas

Totana

Ulea

La Unión

Villanueva del Río Segura

Yecla

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu