sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Navarra. Models i pressupostos

Cerques un salvaescales a Navarra? T'ensenyem quins models existeixen i com podem instal·lar-los en la nostra llar. Demana el teu pressupost sense compromís!

 

A mesura que envellim, el cos ja no és el que era, es van perdent els reflexos i l'agilitat ja no és la d'abans. Les rutines del dia a dia sovint es veuen afectades, com per exemple, en pujar i baixar escales. Aquesta pèrdua de mobilitat pot acabar en un risc de caiguda per als nostres majors. Per això, és important disposar d'un entorn adaptat.

No sols és fonamental millorar l'accessibilitat de les persones d'avançada edat, també ho és per a les persones amb alguna discapacitat física o alguna lesió. Per això, existeixen les ajudes salvaescales, solucions fetes a mida per a superar les barreres arquitectòniques de l'entorn.

 

”precios

 

Comprar i instal·lar un salvaescales a Navarra

 

Els salvaescales són ajudes tècniques que serveixen per a millorar la qualitat de vida de les persones d'avançada edat, amb mobilitat reduïda o discapacitat.

Davant aquesta necessitat cal saber que el preu final dependrà de cada cas, ja que són solucions que es fabriquen a mesura: de la mena d'escala, del recorregut a superar, dels opcionals a triar...

En Válida sin barreras realitzem instal·lacions salvaescales per tota Espanya per a cobrir les necessitats en accessibilitat de cada localitat. Així mateix, també oferim servei a Navarra i municipis com Pamplona, Tudela, Barañain, etc.

 

Solucions salvaescales i pressupost

 

Actualment, hi ha diferents solucions salvaescales disponibles per a aconseguir que les persones amb minusvalidesa o algun problema motriu, ja sigui permanent o temporal, puguin moure's de manera autònoma. Això ha d'aplicar-se sobretot en el seu propi domicili, perquè el seu dia a dia sigui més segur i fàcil.

Aquestes solucions s'adapten a les necessitats de l'usuari i entorn, trobant des de cadires salvaescales fins a plataformes i elevadors de curt recorregut.

Per això, t'aconsellem sol·licitar un pressupost a mesura i sense compromís perquè puguis valorar l'opció d'adaptar la teva llar.

Pots fer-ho trucant al telèfon gratuït 900 414 000 o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. Els nostres assessors tècnics realitzen les visites a domicili amb estudi tècnic de l'escala sense cost.

Demana el teu pressupost de salvaescales a Navarra sense cost ni compromís!

 

Cadires salvaescales

Aquests salvaescales són la solució ideal per als habitatges unifamiliars que tenen escales, encara que també poden instal·lar-se en comunitats de veïns.

Les cadires salvaescales, com el seu nom indica, són una cadira que es desplaça per una guia que va fixat al llarg de l'escala. Aquesta cadira, pot pujar o baixar amb l'usuari assegut perquè no hagi de realitzar cap esforç.

Això és molt útil perquè les persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat puguin superar els desnivells verticals de la seva llar amb les millors mesures de seguretat. A més, aquestes cadires ocupen molt poc espai, adaptant-se a tota mena d'escala i situació.

”comprar

 

Plataformes salvaescales

Les plataformes salvaescales són un altre tipus de solució per a aconseguir que uns certs emplaçaments siguin accessibles. Serveixen per a transportar a persones amb discapacitat que es desplacen en cadires de rodes. D'aquesta manera, poden accedir a les diferents plantes d'una manera còmoda i segura.

Aquestes solucions són molt útils per a locals públics i privats que tenen escales en l'entrada. També s'utilitzen molt en les comunitats de veïns que just abans d'arribar a l'ascensor presenten un desnivell.

”

 

Elevadors de curt recorregut

Una altra solució per a donar accessibilitat a les comunitats i locals, són els elevadors de curt recorregut o elevadors verticals. Aquests elevadors serveixen per a superar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Són molt fàcils d'utilitzar, tenen un baix consum elèctric i un cost de manteniment reduït.

A més, serveixen per a millorar l'accessibilitat de tots els veïns, tinguin o no discapacitat.

”instalaciones

 

Accessibilitat, seguretat i comoditat en les escales de la seva llar

 

A Válida sin barreras som l'empresa de referència en solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques. Actualment, disposem del catàleg més ampli del mercat quant a ajudes tècniques per a l'accessibilitat. A més, comptem amb més de 15.000 màquines instal·lades en tot el territori espanyol. Per això, oferim un servei amb una garantia de professionalitat, confiança i proximitat amb cadascun dels nostres clients.

El nostre objectiu és fer més fàcil i segur el dia a dia de les persones, així com millorar la seva comoditat i qualitat de vida.

 

Triï segons el tipus d'escala

 

Els salvaescales de Válida sin barreras permeten adaptar-se a tota mena d'escales: Escales amb trams rectes, trams corbs, escales de caragol, en interior o en exterior. A més, les nostres cadires i plataformes salvaescales permeten plegar-se, per la qual cosa ocupen molt poc espai en el lloc d'instal·lació.

 

Exemples d'instal·lació de salvaescales a Navarra

 

Instal·lació de cadires salvaescales a trams corbs:

 

Instalación de sillas salvaescales en tramos de escaleras rectas:

 

 Instal·lació de plataformas salvaescales a Navarra:

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu