sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales a Sevilla: Preus de cadires i plataformes

Vols instal·lar un salvaescales a Sevilla? A Válida sin barreras tenim la solució!

 

Quan envellim, els nostres cartílags es van deteriorant i això fa que es generi menys col·lagen que és la proteïna que ajuda a conservar les articulacions en bones condicions.

Per aquest motiu, a moltes persones d'avançada edat els pot resultar molt difícil l'haver de pujar i baixar les escales.

El problema ve quan hi ha barreres en la nostra pròpia llar, en aquest sentit, és primordial adaptar-lo per a millorar el nostre confort i autonomia diaris.

Válida sin barreras proporcionem aquest tipus d'ajudes per a la supressió de barreres arquitectòniques i per a millorar la seguretat de les persones.

Instal·lar salva escales a la província de Sevilla

En Vàlida sense barreres operem en tot el territori espanyol, i per descomptat, també oferim servei a la província de Sevilla.

 

Nosaltres ens encarreguem de tots els passos perquè l'usuari no s'hagi de preocupar de res: del mesurament, els plans, la instal·lació, les obres, l'assessorament legal, la informació sobre subvencions, la postvenda...

Válida sin barreras disposem d'un departament d'assistència tècnica amb personal avalat i qualificat. Oferim un servei integral de postvenda per a la resolució de qualsevol consulta o incidència en el funcionament de la màquina.

Cadires salvaescales i Plataformes a Sevilla i Andalusia

El nostre ampli catàleg de productes salvaescales ens permet solucionar qualsevol problema d'accessibilitat. T'expliquem quines són les millors solucions per a la supressió de barreres:

- Cadires salvaescales:

Ofereixen una màxima autonomia a l'usuari, són confortables, àgils i amb dissenys innovadors. Són plegables i ocupen poc espai. A més, la seva instal·lació és ràpida i sense obres. Normalment van destinades a persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda.

 

 

▷ Exemple d'instal·lació de Cadira elevadora Fidus a Sevilla.

- Plataformes pujaescales:

Disposem de diferents models de plataformes per a superar qualsevol tram d'escala. Es poden instal·lar tant en interiors com en exteriors. Les plataformes són plegables, per la qual cosa ocupen poc espai, i se subministren equipades amb els més avançats sistemes de seguretat. Les plataformes pujaescales són molt útils per a les persones que es desplacen en cadira de rodes o tenen problemes de mobilitat.

 

▷ Exemple d'instal·lació de Plataforma pujaescales Décor a Sevilla.

- Elevadors de curt recorregut:

Ajuda a superar desnivells verticals de fins a 3m de recorregut. Els elevadors verticals de curt recorregut presenten acabats de primera qualitat i poden utilitzar-se tant en interior com en intempèrie. Aquest tipus d'ajudes són ideals per a l'ús de qualsevol persona, amb o sense discapacitat.

A més, disposem d'altres solucions que ens permeten fer la vida més fàcil, com els pujaescales mòbils, rampes automàtiques o elevadors per a piscines.

 

Salvaescales per a interior i exterior: escales rectes i corbes

Les nostres cadires i plataformes salvaescales permeten una adaptació completa amb l'entorn. No importa si la instal·lació és en interior o en intempèrie, tenim models que s'instal·len en els diferents ambients. Els materials en exterior, resisteixen les inclemències meteorològiques.

A més, les nostres solucions permeten instal·lar-se en escales rectes i també amb corbes, replans intermedis o diverses plantes.

Així mateix, també disposem de models que ocupen molt poc espai per a aquestes escales especialment estretes.

Els nostres models salvaescales proporcionen diferents configuracions tant en aspectes tècnics com en el disseny del dispositiu per a una millor integració amb l'entorn.

Quin preu tenen els salvaescales?

Per a poder determinar el preu d'aquestes ajudes, hem de tenir en compte diversos factors com a tipus de recorregut (corb o recte), si la instal·lació és en interior o en intempèrie, distància a salvar, el model triat i també els opcionals que poden variar molt el cost final.

Per a això, sempre és important la visita d'un dels nostres tècnics perquè pugui assessorar-nos i donar-nos el pressupost al moment, sense cost i sense compromís.

”sillas

 

Empresa nacional especialitzada en venda i instal·lació de salvaescales

Válida sin barreras porta més de 20 anys oferint instal·lacions per a la supressió de les barreres arquitectòniques de l'entorn. El nostre objectiu és estar al costat dels nostres usuaris, proporcionant un tracte de proximitat, ràpid i eficient.

Per a saber quin model pot ser el que millor s'adapti en la teva comunitat, habitatge o local, tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres. Els nostres tècnics experts en accessibilitat atendran la teva sol·licitud d'una manera ràpida per a proporcionar-te l'assessorament que necessites. A més, i si ho desitges, et lliuraran un pressupost que s'ajusti a les teves necessitats sense cap compromís.

Crida'ns si necessites més informació al telèfon gratuït 900 414 000 o envia'ns un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte perquè podem cridar-te al més aviat possible.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu