sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Salvaescales amb descompte especial a Válida sin barreras

Quins descomptes o bonificacions podem trobar amb la compra d'un salvaescales? 

Sovint, l'edat comporta diferents dificultats relacionades amb una pèrdua de la mobilitat de la persona. Aquesta disminució de la mobilitat pot deure's a diferents factors, ja siguin naturals, per una caiguda, operació o malaltia.

En aquests casos, les escales o desnivells de l'entorn poden resultar un inconvenient per al seu desplaçament diari. Encara que caminar és molt convenient per a qualsevol persona, pujar i baixar escales pot ser perillós. Aquesta acció pot acabar en caigudes que empitjorin l'estat de salut de l'afectat.

Per això existeixen els denominats salvaescales, una solució especial per a millorar l'autonomia i seguretat dels seus usuaris.

 

Quins tipus de salvaescales existeixen? 

Els salvaescales són solucions que permeten transportar a les persones d'un nivell a un altre/s sense haver de fer esforços.

Abans de saber el preu d'un salvaescales, hem de conèixer quins models són els més utilitzats en l'actualitat.

La cadira salvaescales serveix per a millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda o amb problemes de mobilitat. S'instal·la seguint el recorregut de les escales, adaptant-se en forma i distància. S'instal·len a un costat de l'escala, per la qual cosa ocupen poc espai i les persones que pugen o baixen a peu també tenen espai per a passar. A més, quan no s'estan utilitzant poden plegar-se. Les cadires són una gran opció per a tota mena d'habitatges i comunitats, encara que també s'instal·len en altres emplaçaments.

 

”sillas

 

La plataforma puja escales o plataformes salvaescales, són solucions que funcionen de manera semblant a les cadires salvaescaleras. També s'instal·len resseguint el recorregut de l'escala a través d'un sistema de guies. La diferència principal és que compten amb una base que permet elevar les persones en cadira de rodes. Això els aporta total autonomia i seguretat a l'hora de desplaçar-se.

 

”plataforma

 

Els elevadors de curt recorregut són solucions que permeten superar altures verticals de fins a 3 metres. Són semblants als ascensors, però amb mesures més reduïdes i no requereixen de cambra de màquines. Aquest tipus d'elevadors serveixen per a tota mena de necessitats, per això no sols són útils per a persones amb problemes de mobilitat.

 

”elevador

 

Quin preu té un salvaescales? 

Per a determinar el preu d'un salvaescales, ha de tenir-se en compte que aquestes solucions es fabriquen a mesura. Això vol dir que el preu variarà en funció de diversos aspectes.

Tant en el cas de les cadires salvaescaleras i les plataformes salvaescaleras es valora:

  1. El recorregut de l'escala: Si són trams rectes el seu preu és més econòmic que en cas dels salvaescales per a trams d'escala corbes o amb descansos.
  2. La distància a salvar: Per a determinar el preu del salvaescales es mesurarà el recorregut a salvar. Lògicament, a major distància, més cost.
  3. Lloc d'instal·lació: Si el seu muntatge ha de realitzar-se en intempèrie, els materials hauran de ser més resistents. Això encareix el preu de l'ajuda tècnica.
  4. Model de cadira o plataforma: Cada salvaescales té les seves pròpies particularitats i està pensat per a diferents necessitats. A més, cadascun compta amb diferents opcionals per a una millor adaptació amb l'entorn. Això pot condicionar el cost d'aquest.

 

Per aquest motiu, resulta molt complicat dir un preu final sense la visita d'un tècnic expert en accessibilitat. Des de Válida sin barreras oferim la visita gratuïta d'un dels nostres assessors perquè realitzi la valoració pertinent i pugui lliurar un pressupost al client després d'haver-li explicat i ensenyat els diferents models salva escales.

No obstant això, per a tenir una orientació, podem dir que les cadires salvaescales poden anar des dels 2.000€ fins als 9.000€ aproximadament.

D'altra banda, les plataformes salvaescales poden costar des de 6.000€ fins als 10.000€ o més depenent dels diferents factors abans esmentats.

Més informació sobre les ajudes salvaescales preu segons la seva tipologia aquí. 

 

Ajudes i bonificacions per a salvaescales 

 

Hi ha diferents programes socials que permeten ajudar de manera econòmica a l'usuari del salvaescales. Aquest tipus d'ajudes o subvencions són limitats i el seu requeriment roman obert durant un termini de temps determinat.
A més, cada comunitat autònoma proporciona diferents ajudes i per això és necessari demanar informació. Aquesta pot sol·licitar-se a través de l'ajuntament de cada localitat. Allí ens ofereixen informació sobre les diferents convocatòries i els requisits bàsics per a la seva sol·licitud.
Si vols més informació sobre aquest tema, pots trobar-la fent clic en aquest enllaç: subvencions per a salvaescales.

 

 

 

Descompte especial per a la compra del teu salvaescales amb Válida sin barreras 

 

A Válida sin barreras oferim descomptes molt especials per la compra d'un dels nostres salvaescales perquè tots puguin optar a ells.

Sabem que aquestes ajudes són una necessitat bàsica per a les persones, per això ens adaptem a la seva butxaca i necessitats. A més, disposem d'una sèrie d'avantatges quant al finançament d'aquests salva escales. D'aquesta manera, qualsevol persona pot fer-se amb una d'aquestes solucions.

En Válida sin barreras disposem del catàleg d'ajudes més ampli del mercat sense renunciar a la màxima qualitat i seguretat. Demana el teu pressupost gratuït trucant al telèfon d'atenció a l'usuari: 900 414 000 (gratis).

T'oferim les millors solucions per a acabar amb les barreres arquitectòniques de l'entorn. Tot això sense renunciar a la màxima seguretat i comoditat.

A quines esperes per a obtenir el teu pressupost gratis i sense compromís? Pujar i baixar les escales a la llar ja no serà un inconvenient per al teu desplaçament diari.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu